Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Σε υψηλό 14 μηνών ανήλθαν οι μετοχές στο ξεκίνημα της συνεδρίασης

Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Σε υψηλό 14 μην...

Διαβάστε αναλυτικά

Σε νέο υψηλό 14 μηνών ανήλθαν σήμερα οι ευρωπαϊκές μετοχές, βρίσκοντας στήριξη στα οικονομικά αποτελέσματα εταιριών όπως η Lloyds, η Telefonica Deutschland και η Scor.

Στις 10:31 ώρα Ελλάδας, ο πανευρωπαϊκός δείκτης STOXX 600 σημείωσε άνοδο 0,5% στις 375,19 μονάδες αφού ανήλθε προηγουμένως στις 375,42 μονάδες, το υψηλότερο επίπεδο από τις αρχές του Δεκεμβρίου του 2015. Ο γερμανικός δείκτης DAX σημείωσε νωρίτερα άνοδο 0,4% αφού ανήλθε σε επίπεδα στα οποία είχε να κινηθεί από τον Απρίλιο του 2015.

Η Telefonica Deutschland ήταν από τις μετοχές με τις καλύτερες επιδόσεις, σημειώνοντας άνοδο 5,8% αφού ανακοίνωσε καλύτερα των αναμενόμενων λειτουργικά κέρδη για το τέταρτο τρίμηνο.

Ενισχυμένες ήταν οι τραπεζικές και οι ασφαλιστικές μετοχές, χάρη στη Lloyds και τη Scor. Η Lloyds, η δεύτερη μεγαλύτερη εισηγμένη τράπεζα της Βρετανίας που ανακοινώνει τα αποτελέσματά της αυτή την εβδομάδα, ενισχύθηκε κατά 3,5% καθώς εντυπωσίασε τους επενδυτές με την αύξηση των κερδών της σε υψηλό δεκαετίας.

Η μετοχή της γαλλικής ασφαλιστικής εταιρίας Scor ενισχύθηκε κατά 5,6% σε υψηλό 14 μηνών αφού αύξησε το μέρισμά της και ανακοίνωσε τα σχέδια για επαναγορά μετοχών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά