Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Σε λίγη ώρα (17.00) ο τελικός κυπέλλου για Παναχαϊκή και Αχαϊκή

Ποδόσφαιρο: Σε λίγη ώρα (17.00) ο τελικό...

Θα αναμετρηθούν σήμερα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο

Παναχαϊκή και Αχαϊκή θα αναμετρηθούν σήμερα στις 5 το απόγευμα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας, στον τελικό του κυπέλλου της Γ' Εθνικής. Αχαϊκό χαρακτήρα θα έχει λοιπόν ο φετινός τελικός!

Οι δύο ομάδες αν και έχουν διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα, όπου συμμετέχουν με την Παναχαϊκή να είναι με το ένα πόδι στην Β' Εθνική και την Αχαϊκή να προσπαθεί να σωθεί, τα μεταξύ τους παιχνίδια πάντα έχουν ενδιαφέρον.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι στο πρωτάθλημα μετρούν από μία νίκη η κάθε μία. Όπως είναι λογικό ένα τοπικό ντέρμπι και μάλιστα σε τελικό κυπέλλου έχει μεγάλο ενδιαφέρον και για τους φιλάθλους, που αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών.

Από εκεί και πέρα το κύπελλο είναι ένας διαφορετικός θεσμός και σίγουρα οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το τίτλο.

TΙ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣΑ κάνει γνωστή την πολιτική των εισιτηρίων. Αναλυτικά: "Από την Ε.Π.Σ. Αχαΐας ανακοινώνεται η πολιτική που θα ισχύσει για τα εισιτήρια για τον Τελικό του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής (Γ’ Όμιλος) ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την Αχαϊκή που θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 (ώρα έναρξης: 17.00) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 10 ΕΥΡΩ

Η Γενική Είσοδος ορίζεται στα 10 ευρώ για την Θύρα 2 (σκεπαστή κερκίδα).

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 5 ΕΥΡΩ

Εισιτήρια των 5 ευρώ θα διατίθενται για τις Θύρες 1 και 3.

Οι Σύνδεσμοι των Οργανωμένων Φιλάθλων της Αχαϊκής θα εισέλθουν από τη Θύρα 1 ενώ οι Σύνδεσμοι Οργανωμένων Φιλάθλων της Παναχαϊκής από τη Θύρα 3.

Δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας των δύο ομάδων ούτε και οι κάρτες ελευθέρας εισόδου

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Με απόφαση της Ε.Π.Σ. Αχαΐας ΔΩΡΕΑΝ είσοδο θα έχουν όλες οι γυναίκες, καθώς και όλα τα παιδιά έως 12 ετών.

ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗ – ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ

Θα λειτουργήσει κερκίδα για μαθητές και για αθλητές των ακαδημιών στη Θύρα 3. Η είσοδος των παιδιών θα γίνεται από την πλευρά του βοηθητικού γηπέδου. Θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά των ακαδημιών με λεωφορεία. Οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών μπορούν να ενημερωθούν από την Ε.Π.Σ.Α. για λεπτομέρειες".


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports