Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Πάτρα: Ο Τέρης Χρυσός τραγουδά στο 3ο Μπουρμπούλι

Πάτρα: Ο Τέρης Χρυσός τραγουδά στο 3ο Μπουρμπούλι

Την Τετάρτη 22/2 στις 21.00 στο Royal Theater

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Τέρης Χρυσός, που μεσουράνησε στην ελληνική διασκέδαση των δεκαετιών του ‘60 και του ‘70, ο οποίος συνεχίζει ακμαίος και δραστήριος να σκορπά το κέφι με τα τραγούδια του, είναι ο προσκεκλημένος του 3ου φετινού Μπουρμπουλιού, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 στις 21.00 στο Royal Theater, παλιό Πτωχοκομείο, στην Ακτή Δυμαίων.

Αναμένεται να είναι μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη κέφι, τραγούδι και χορό με τα ακούσματα μεγάλων και διαχρονικών επιτυχιών!

Ο Τέρης Χρυσός είναι γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 20 περίπου ετών, οπότε και τον ανακάλυψε ο Άλκης Στέας, σε κάποιον διαγωνισμό τραγουδιού στη Θεσσαλονίκη, όπου πρωτοεγκαταστάθηκε με τους γονείς του. Άρχισε τη σταδιοδρομία του το 1961, συνεργαζόμενος με την Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής της ΕΡΤ.

Συνεργάστηκε με πολλούς γνωστούς μαέστρους, εμφανιζόμενος σε συναυλίες και στις πίστες ονομαστών νυχτερινών κέντρων. Το 1963 κέρδισε το Α’ Βραβείο στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με το τραγούδι του Κώστα Κλάββα “Πέταξε Ένα Πουλί”.

Το 1964 ερμήνευσε το τραγούδι του Α. Αλεξανδράτου “Σβήσε Νύχτα”, που πήρε το Δ’ Bραβείο στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Το 1966 μετείχε στους τελικούς του Φεστιβάλ Ελαφρού Τραγουδιού Θεσσαλονίκης, με το τραγούδι του “Αγάπη αν Είναι να ’ρθεις”. Μεγάλη επιτυχία γνώρισε το 1968 ο δίσκος του 45 στροφών, με τα τραγούδια “Μύλος η Καρδιά μου” και “Τώρα πια”.

Άλλες επιτυχίες του είναι τα κομμάτια: “Όνειρο”, “Ήταν μια Οπτασία”, “Τάκα-τάκα-τα”, “Μάθημα το Πάθημα”, “Μικρή Ντιλάιλα” κ.ά.

Τον Τέρη Χρυσό συνοδεύουν ο μαέστρος Πάνος Δέρβος στα πλήκτρα, ο Αυγουστής Πέτρου στο μπουζούκι και η Έλενα Περβαινά στη φωνή.

Μαζί τους και αγαπημένοι οι Πατρινοί μουσικοί και τραγουδιστές: Γιώργος Παράμερος, Μαρίτα Μιχαλοπούλου, Μαρία Φάκου, Παναγιώτης Αθανασίου, Παναγιώτης Πετρίδης και Νίκος Πλέγας

Η είσοδος των κυριών με ντόμινο είναι - όπως πάντα - δωρεάν!

Κι αν κάποια κυρία δεν έχει δικό της, θα την περιμένει ένα στην γκαρνταρόμπα του χώρου!

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2610 310120.

Το 4ο και τελευταίο Μπουρμπούλι για φέτος θα γίνει την Παρασκευή 24/2 στις 21.00.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019