Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ (ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ) ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΣΤΟΛΕΣ, ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

ΤΙ ΕΙΔΑΜΕ (ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ) ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ Π...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Από φούξια σταφύλια ως … σαγιονάρες

«Ανεβασμένο» φέτος το θέαμα στην παρέλαση του Καρναβαλιού των Μικρών. Όπως φάνηκε, οι πρόχειρες λύσεις επισκιάστηκαν από την έμπνευση- θεματικά και στυλιστικά. Στη δίωρη (παρά δέκα λεπτά) πομπή θαυμάσαμε πολλά έξυπνα και δημιουργικά αξεσουάρ, αυξημένες total αμφιέσεις όσο κι αν οι λύσεις των κολάν και των παντελονιών κάτω από «σάκους» μασκαράτας αποτελούν τη μεγάλη πλειοψηφία. Η επιτροπή πρέπει βέβαια να προσέξει τις ομάδες με τις ανάκατες στολές, που φέτος ήταν μόλις τρεις, ενώ δεν ακούσαμε και … «τα καλύτερα» για τη μουσική. Ο Δήμος μέσα στα χιλιοεπαναλαμβανόμενα άρματα παρουσίασε πάντως,  έστω μια νέα πλατφόρμα με έμπνευση το θαλάσσιο βυθό.

Και πάλι βέβαια η συμμετοχή των μεγάλων επισκίαζε την παιδικότητα του όλου θεάματος. (Πολλές μπαμπάδες και μαμάδες, δηλαδή καμία σχέση με την αρχική πρόθεση του ενός συνοδού για team παιδιών). Κάποια συνηθισμένα θέματα όπως μίνι και μίκι μάους, σκιάχτρα, ναύτες, οριεντάλ δεν έλειψαν και φέτος από την παρέλαση, ενώ είδαμε πολλές ομπρέλες και φούσκες αλλά και οχήματα που δείχνουν την πρόθεση για συνολική εικόνα δρόμου από τα πληρώματα. Nέα «trend» τα βελουτέ υφάσματα και τα τούλια δεμένα στο κεφάλι.

 

Την εκκίνηση έκαναν χαρούμενοι τιρκουάζ δεινόσαυροι και λαγοί, άλλοι ασπρόμαυροι και άλλοι γαλάζιοι με φούξια. Ακολουθούσαν ριγωτοί μεξικάνοι, κίτρινα κοτόπουλα, πολύ χαριτωμένοι φούξια- μαύροι πιερότοι. Κάποια πολύχρωμα σκιάχτρα μας γοήτευσαν με τις κατασκευές τρακτεράκια τους ενώ χειροκροτήσαμε θερμά τα progressive φούξια σταφύλια. Μας άρεσαν ακόμα μεταξύ άλλων: ταξιδιώτες με βαλίτσες χειροτεχνίας, σκάκι, αγροτόσπιτο με χωρικούς, πορτοκάλια με κουρδιστά καπελάκια, ουράνια τόξα, λευκοί και μαύροι κύκνοι, χιονάνθρωποι αλλά και οι κεφάτες σαγιονάρες.

Βέβαια μερικές σατέν παλιομοδίτικες στολές επιμένουν μαζί με την ψεύτικη μεταλλική παγιέτα, που δίνουν «φθηνό» αποτέλεσμα. Όμως γενικά, τα γκρουπ δείχνουν πως «ψάχνονται» και δεν αντιμετωπίζουν καθόλου αυτή την πομπή ως υποδεέστερη, παρά το πληγωμένο πορτοφόλι. Και του χρόνου!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View