Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ «ΑΧΑΙΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΓΕΥΜΑ»: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΛΟΤΣΑΡΗ, ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΕΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΡΗΤΗΣ, ΠΑΤΡΑΣ

ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ «ΑΧΑΙΩΝ ΑΓΑΠΗΣ ΓΕΥΜΑ»: ΠΑΝΑΓΟ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τοπικό τραπέζι, γυναικεία σύρραξη και μοιραίες μάσκες για τη «Φλόγα»

Kατάμεστο απ’ άκρη σ’ άκρη και ατμοσφαιρικά φωταγωγημένο το Distinto του Ρίου για το «Αχαιών Αγάπης Γεύμα» του πατρινού παραρτήματος του πανελλήνιου γυναικείου σωματείου «Καλλιπάτειρα». Το πολύ επιτυχημένο -από πλευράς προσέλευσης και οργάνωσης- δείπνο, προσέλκυσε πολύ γνωστό πατρινό κόσμο, με οικοδέσποινα την δραστήρια συντονίστρια του παραρτήματος Μαρία Μανουσάκη –Μαλλιώρη, ενώ παρευρέθηκε και μίλησε η λαμπερή πρόεδρος του σωματείου Κατερίνα Παναγοπούλου, πλαισιωμένη από Καλλιπάτειρες της Αθήνας και της Κρήτης. Η βραδιά διέθετε και επίκαιρες αποκριάτικες πινελιές, ενώ τα φλας ξεσήκωσαν με τις εντυπωσιακές παρουσίες τους, η πατρινή σοουγούμαν Νίνα Λοτσάρη και οι κυρίες Νία Γίτσα και Ελένη Μπουρδάκου με τις πολύ θεαματικές μάσκες τους και τις βραδινές τους περιβολές.

Πλήθος συμπολιτών του επιχειρηματικού κι επιστημονικού χώρου, πολιτευτές και εκπρόσωποι φορέων απόλαυσαν ένα εκλεπτυσμένο και γευστικό γεύμα  με lounge μουσική υπόκρουση, ενώ έκπληξεις αποτέλεσαν η εμφάνιση σπουδαστών υποκριτικής σε σκετσάκι με λυρικά τραγούδια από το «Βαφτιστικό» και κλασικά καρναβαλικά άσματα, αλλά και η κοπή της βασιλόπιτας της «Καλλιπάτειρας» με όλα τα μέλη ολόγυρα. Η Μαρία Μανουσάκη – Μαλλιώρη αναφέρθηκε σε μια τεράστια λίστα χορηγών και υποστηρικτών, που συντέλεσαν στην υλοποίηση του event, ενώ πέρασε από όλα τα τραπέζια για να ευχαριστήσει τον κόσμο για την παρουσία του. Η Κατερίνα Παναγοπούλου στο χαιρετισμό της, είπε για την κ. Μανουσάκη πως «εμπνέει, συσπειρώνει και είναι πολύ αποτελεσματική» σχολιάζοντας πως με τη συμβολή της «οι Καλλιπάτειρες του χρόνου θα έχουν διπλασιαστεί!»

Στις λευκές ροτόντες ξεχώριζαν μπουκάλες με λουλούδια και βενετσιάνικες μάσκες, ενώ καρναβαλικές μπουτονιέρες προσφέρθηκαν σε όλες τις κυρίες.

Η πατρινή ζωγράφος και Καλλιπάτειρα Μαρία Χονδραλή δώρισε ένα έργο της για τη λαχειοφόρο του σωματείου και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαίας Πλάτωνας Μαρλαφέκας χάρισε στην κ. Παναγοπούλου το φωτογραφικό λεύκωμα για το Πατρινό Καρναβάλι που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Όπως μάθαμε η Νίνα Λοτσάρη θα πρωτοστατήσει στην επόμενη εκδήλωση του πατρινού παραρτήματος.

 

ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ

 

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν οι βουλευτές Νίκος Νικολόπουλος και Θόδωρος Παπαθεοδώρου, η πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσάνα Κυριαζοπούλου και ο αντιπρύτανης Δημοσθένης Πολύζος. Επίσης οι συντροφιές των κυριών της «Φλόγας» και του «Αλματος Ζωής». Την κ. Παναγοπούλου συνόδευαν οι εξ Αθηνών Καλλιπάτειρες Αντζελα Πλακόπιτα, Μαρία Σταυρίδη, η νομική σύμβουλος Μανταλένα Σούλη, αλλά και συντονίστρια του παραρτήματος του Ηρακλείου, Μαρία Αντωνακάκη. Από τα κομμάτια βασιλόπιτας που μοιράστηκαν για την αναχώρηση, το τυχερό με το φλουρί ήταν εκείνο της Πάκυς Καραλή από το «Αλμα Ζωής».

ΟΙ ΓΕΥΣΕΙΣ

Τοπικά προιόντα (αλλαντικά, τυριά, κρέατα, κρασιά αναψυκτικά, γλυκά) περιλάμβανε το μενού με τη φροντίδα του Distinto. Ρολό χοιρινό και κοτόπουλο, ζυμαρικά, σαλάτες, ορεκτικά αλλά και τούρτα με παγωτό γεύτηκαν τα μέλη και οι φίλοι του σωματείου. Τα έσοδα της βραδιάς προορίζονταν για τους σκοπούς της «Φλόγας».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View