Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 17 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 17 Φεβρουαρίου

Ζώδια

Κριός

Πιο ήσυχη κι εσωστρεφής μέρα, καθώς η Σελήνη διατρέχει το μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού και σας κάνει να στραφείτε στο μέσα σας. Καλή μέρα για έρευνα και ψυχανάλυση. Αρκετός ερωτισμός, βαθύτερη σύνδεση με το ταίρι σας. Έμφαση σε θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, κληρονομικών ή άλλα. Πρόσκαιρα προβλήματα στην επικοινωνία.

Ταύρος

Κοινωνική η σημερινή μέρα, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον σύντροφο, τους καλούς φίλους ή κάποιους συνεργάτες, ίσως και να κάνετε ορισμένες γνωριμίες. Μεγαλύτερο αίσθημα αρμονίας. Αυτό που θέλει προσοχή είναι κάποιες κακές συνεννοήσεις και έλλειψη κατανόησης, τόσο στον επαγγελματικό χώρο και με συνεργάτες, όσο και με τον σύντροφο.

Δίδυμοι

Δουλειά και χαρά σήμερα, μια μέρα παραγωγική, τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και στη καθημερινότητα και το νοικοκυριό σας. Θα τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές και λεπτομέρειες. Αυτό που θέλει προσοχή είναι κάποια μικρά επικοινωνιακά προβλήματα, κυρίως στη δουλειά. Ενασχόληση με υγεία και διατροφή. Έμφαση δίνει σήμερα η Σελήνη και στα κατοικίδια.

Καρκίνος

Πιο άνετη αναμένεται η σημερινή μέρα, πιθανόν κιόλας να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας δίνουν χαρά, να παίξετε, να διασκεδάσετε, να δημιουργήσετε, να βγείτε και να φλερτάρετε. Αυξημένη ζωτικότητα, λάμψη κι αυτοπεποίθηση. Καλή μέρα για θέατρο, και θέαμα γενικά. Ωραία ερωτική ζωή. Ενασχόληση και με θέματα παιδιών.

Λέων

Κυρίως στο σπίτι δίνει σήμερα έμφαση η Σελήνη, βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια και πιθανόν να κάτσετε μέσα περισσότερο, ενώ ασχολείστε και με θέματα οικογένειας κι ακινήτων. Ίσως βγει μια νοσταλγικότητα. Λίγη προσοχή χρειάζεται σε πρόσκαιρα επικοινωνιακά προβλήματα – κάποιοι εκφράζονται λογικά και άλλοι υποκειμενικά, κάτι που φέρνει ασυνεννοησία.

Παρθένος

Κινητική κι επικοινωνιακή η σημερινή μέρα, με διάφορες συζητήσεις, συναντήσεις, γνωριμίες, ενώ έχετε αρκετές ιδέες. Ίσως προχωρήσετε σε κάποια συμφωνία. Μέρα επίσης με σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση. Πιθανές αρκετές μετακινήσεις αλλά και βόλτες. Δεν λείπουν ορισμένα πρόσκαιρα εμπόδια στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Επαφές με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Ζυγός

Έμφαση κυρίως σε οικονομικά θέματα δίνει σήμερα η Σελήνη, όπως σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και σε άλλες συναλλαγές. Προσέξτε ωστόσο κάποια πρόσκαιρα εμπόδια σε συναλλαγές. Σχετικά πιο ήρεμη μέρα, θα μπορέσετε να απολαύσετε την ησυχία, το αίσθημα ασφάλειας, αλλά και το καλό φαγητό, τη μουσική και τις αισθήσεις γενικά.

Σκορπιός

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θ’ ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, θα κάνετε πράγματα που θέλετε, ενώ θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής. Ευνοείται ο αθλητισμός. Καλή μέρα επίσης για ξεκινήματα και πρωτοβουλίες. Αυτό που θέλει προσοχή είναι μια πρόσκαιρη ασυνεννοησία και κάποια επικοινωνιακά προβλήματα.

Τοξότης

Καθώς η Σελήνη σήμερα θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα μπορέσετε να κλείσετε κάποια θέματα ή κύκλους, ενώ κάνετε και ορισμένους απολογισμούς. Μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση, ησυχία και περισσότερο ύπνο. Καλή μέρα για διαλογισμό, τέχνη, πνευματικότητα, φιλανθρωπία. Προσοχή σε κάποια επικοινωνιακά προβλήματα – ο καθένας καταλαβαίνει διαφορετικά τα πράγματα.

Αιγόκερως

Αφιερωμένη στους φίλους η σημερινή μέρα, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις παρέες σας και διάφορους γνωστούς, αλλά και να συμμετέχετε σε ομάδες, συλλόγους ή σε ό,τι συνδικαλιστικό. Περισσότερο σερφάρισμα στο ίντερνετ και στα social media. Δεν λείπουν κάποια πρόσκαιρα προβλήματα στη δικτύωση, αλλά και σε οικονομικές συναλλαγές.

Υδροχόος

Στα επαγγελματικά σας δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, ενώ ασχολείστε με την καλύτερη οργάνωση της επαγγελματικής αλλά και της προσωπικής σας ζωής. Περισσότερες υποχρεώσεις πιθανές. Ίσως γίνουν κάποιες επαφές με άτομα εξουσίας. Αυξημένη κοινωνική προβολή – χρειάζεται σοβαρότητα. Η επικοινωνία έχει ορισμένα πρόσκαιρα προβλήματα, καθώς σε κάποιους επικρατεί ο υποκειμενισμός.

Ιχθύες

Αισιόδοξη και πιο άνετη αναμένεται η σημερινή μέρα, με μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας και χαράς. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό. Καλή μέρα για διδασκαλία, συγγραφή, ενασχόληση με την φιλοσοφία και την πολιτική. Αυτό που θέλει προσοχή είναι κάποιες πρόσκαιρες παρεξηγήσεις αλλά και ο φανατισμός.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being