Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε - Στο δρόμο σήμερα 10.000 καρναβαλιστές-Με τι καιρό θα παρελάσουν τα παιδιά-Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε - Στο δρόμ...

Έρχεται και το Baby Rally το Σάββατο

H ώρα της κορύφωσης του Καρναβαλιού των Μικρών έφτασε! Οι μικροί Πατρινοί καρναβαλιστές θα βγουν στους δρόμους και θα σκορπίσουν κέφι, χαρά και χαμόγελα.

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

Τι καιρό θα κάνει στην Πάτρα την ώρα της παρέλασης

Οι λιλιπούτειοι καρναβαλιστές δίνουν ραντεβού στην πλατεία Ομονοίας στις 11.00 και θα εκπέμψουν … σήμα χαράς καλώντας μας  όλους στο τρελό πάρτι τους στους δρόμους της Πάτρας  για να ακουστεί το μήνυμα τους όσο γίνεται πιο μακριά. Μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας και δημιουργίας. Την παρέλαση θα μεταδώσει ζωντανά το thebest.gr σε συνεργασία με το Ionian.

Η μεγάλη παρέλαση, όπου συμμετέχουν περίπου 10.000 λιλιπούτειοι καρναβαλιστές, είναι προ των πυλών. Πρόκειται για την τελευταία πράξη του Καρναβαλιού των Μικρών, που θα ξετυλιχτεί σφραγίζοντας την πλούσια φετινή δραστηριότητα των παιδιών όπως φανερώθηκε στις πέντε επιτυχημένες Καρναβαλουπόλεις (τρεις περιφερειακές σε Μεταμόρφωση Σωτήρος, Νέο Σούλι, Ροϊτικα και δυο Κεντρικές στα Υψηλά Αλώνια) και στο Baby Rally.

Η φαντασία, η ευρηματικότητα, το αστείρευτο κέφι, ο αμείωτος χορός, οι καλαίσθητες στολές των μικρών καρναβαλιστών διαμορφώνουν μια από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές του Πατρινού Καρναβαλιού πλημμυρίζοντας τους κεντρικούς δρόμους της πόλης με χαμόγελα, χρώματα και αυθεντική καρναβαλική διάθεση.

Η Μεγάλη Παρέλαση των Παιδιών θα ακολουθήσει τη διαδρομή: Πλατεία Ομονοίας - Γούναρη – Κορίνθου (κάτω μέρος πλ. Γεωργίου) - Κορίνθου με κατάληξη και έξοδο από Ερμού και Αγ. Νικολάου.

Θα συμμετάσχουν η Δημοτική Μουσική, η μασκότ του Καρναβαλιού των Μικρών, ο Τζίτζικας, τα άρματα του Καρναβαλιού των Μικρών και οι ομάδες συμμετοχής.

Φέτος στην παρέλαση συμμετέχουν ομάδες εκτός Πατρών και συγκεκριμένα από τον Πύργο, την Αμφιλοχία, την Κάτω Αχαγιά, τον Αλισσό και τη Δύμη. Από την Πάτρα συμμετέχουν δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, κέντρα προσχολικής αγωγής, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, σχολές χορού, ωδεία, κέντρα ξενόγλωσσων σπουδών, τοπικοί σύλλογοι, ΚΔΑΠ ΜΕΑ, αθλητικοί σύλλογοι και ενώσεις, εκπολιτιστικοί σύλλογοι, φορείς, κλάδοι λυκόπουλων και ανεξάρτητες συμμετοχές".

O καιρός

Σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεορολόγων ο καιρός στην Πάτρα αναμένεται βροχερός, ωστόσο ας ελπίσουμε ότι τελικά οι καιρικές συνθήκες θα ευνοήσουν την καρναβαλική παρέλαση των παιδιών.

Δείτε εδώ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019