Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Τα παιδιά του UP FM γιόρτασαν με την καρδιά τους την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου

Πάτρα: Τα παιδιά του UP FM γιόρτασαν με ...

Με ποικίλες δράσειες

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Ραδιοφώνου, από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό του Πανεπιστημίου Πατρών. Για πρώτη φορά στην Πάτρα, ο UP FM έστησε ένα πρωτότυπο ραδιοφωνικό δίκτυο φιλοξενώντας στο studio του δημοσιογράφους και ραδιοφωνικούς παραγωγούς από τους υπόλοιπους σταθμούς της πόλης.

Στις 9 το πρωί το πρωινό δίδυμο του UP FM, Ιάσονας Τσόλης και Χριστίνα Κουϊμουντζή, υποδέχτηκαν την δημοσιογράφο Αθανασία Σταμοπούλου από την ΕΡΤ Πάτρας, σε μία δίωρη ραδιοφωνική σύμπραξη που μεταδόθηκε και από τις συχνότητες της ΕΡΤ. Κατά την διάρκεια της εκπομπής αυτής, μίλησαν για την ραδιοφωνική τους εμπειρία ο βετεράνος δημοσιογράφος Θανάσης Μπαμπανέβας, ο Αλέξης Κωστάλας, η χαρακτηριστική «φωνή» τηλεόρασης και ραδιοφώνου και ο πρώην διευθυντής του «Αθήνα 9,84» Γιάννης Τζαννετάκος ενώ συνδέθηκαν με άλλους τοπικούς Ρ/Σ, τον Κωνσταντίνο Φλαμή του Max FM και τον Γιάννη Γεωργόπουλο του «Ράδιο Γάμμα».

Στη συνέχεια του προγράμματος, το παρόν έδωσε ο γνωστός παραγωγός Χρήστος Παπαμιχάλης από το toradiofono.gr ενώ στις 13.00 το μεσημέρι ο Θάνος Χριστακόπουλος και η Βίκυ Δρακούλη του «Στο Κόκκινο 107,7» μίλησαν ζωντανά από το studio του UP FM για την εμπειρία τους στα ερτζιανά. Ακόμη, φιλοξενήθηκαν οι Δημήτρης Καρατζάς και Στράτος Μαρίνος του Wave 97,4 και λίγο αργότερα ο Χρήστος Συρίμπεης μίλησε στους ακροατές του UP FM για τις αναμνήσεις του από τον θρυλικό Mojo Radio.

Οι συμπράξεις συνεχίστηκαν και στις 14.30 το μεσημέρι, Χριστίνα Κουϊμουντζή και Ιάσονας Τσόλης υποδέχτηκαν την Λίνα Μπάστα του ANT1 Πάτρας, μια ραδιοφωνική συνύπαρξη που μεταδόθηκε απευθείας και από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Λίγο αργότερα ο στιχουργός και πρώην διευθυντής του Μελωδία FM Οδυσσέας Ιωάννου μίλησε στους Κώστα Παπαδάκη και Σόνια Μαλεφάκη για την μακρά πορεία του στον χώρο του ραδιοφώνου. Για το κλείσιμο του ειδικού αυτού εορταστικού προγράμματος, η Κωνσταντίνα Τσεγγενέ του ΣΚΑΙ Πάτρας βρέθηκε πίσω από τα μικρόφωνα του UP FM στις 17.00 το απόγευμα.

Οι παραγωγοί του UP FM δεν ξέχασαν τους ακροατές τους! Με τη φράση «Το Ραδιόφωνο είσαι εσύ» έδωσαν ραντεβού μαζί τους στις 18.00 το απόγευμα στο καφέ «Ποικίλη Στοά». Για 3 ώρες εξέπεμψαν από εκεί το πρόγραμμά τους δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να δει από κοντά πως γίνεται το ραδιόφωνο, με τα τραγούδια που τους συνόδευαν να είναι επιλογές των ακροατών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight