Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΙΤΕ τις δράσεις τις Οικολογικής Κίνησης Πάτρας για την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων

ΔΕΙΤΕ τις δράσεις τις Οικολογικής Κίνηση...

Και φέτος όπως κάθε χρόνο

Η Οικολογική Κίνηση Πάτρας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιήσει δυο θεματικές περιβαλλοντικές δράσεις με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών, με ειδική αναφορά φέτος στους Υγροτόπους Διεθνούς Σημασίας Ramsar του Εθνικού Πάρκου Κοτυχίου-Στροφυλιάς.

1η Δράση: Ενημέρωση-Περιβαλλοντική Εκδήλωση

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00 στον χώρο εκδηλώσεων της ΟΙ.ΚΙ.ΠΑ. (Σαχτούρη 64) θα πραγματοποιηθεί περιβαλλοντική ενημερωτική εκδήλωση-συζήτηση με τίτλο “Υγρότοποι Εθνικού Πάρκου Κοτυχίου-Στροφυλιάς και λαθροθηρία” που θα παρουσιάσει η κα. Καραμπέρου Γεωργία, Δασολόγος, Συντονίστρια Φορέα Διαχείρισης Υγροτόπων Κοτυχίου-Στροφυλιάς

2η Δράση: Οικοτουριστική επίσκεψη στο Εθνικό Πάρκο και στην λιμνοθάλασσα Κοτυχίου

Η Οικολογική Κίνηση Πάτρας την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου σας προσκαλεί στην οικοτουριστική εξόρμηση στην μεγαλύτερη λιμνοθάλασσα της Πελοποννήσου, την λιμνοθάλασσα Κοτυχίου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πεζοπορία και παρατήρηση πουλιών (birdwatching) με εποπτικά μέσα (κιάλια-τηλεσκόπια) του Φορέα Διαχείρισης.

Για την καλύτερη διεξαγωγή της περιβαλλοντικής δράσης, θα υπάρχει πούλμαν για τους συμμετέχοντες που θα αναχωρήσει στις 9:00 το πρωί της Κυριακής από το parking Γ. Καλεντζιώτη στη Πάτρα (πλησίον Φάρου).

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο της ΟΙΚΙΠΑ 2610321010 (Δευτέρα-Παρασκευή 7-9 μμ.).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις