Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

DOLCE E GABBANA ALTA MODA: ΜΠΑΡΟΚ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΛΥΡΙΚΟ ΠΑΘΟΣ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ

DOLCE E GABBANA ALTA MODA: ΜΠΑΡΟΚ ΥΠΕΡΘΕ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Παροξυσμός ιταλολατρείας με μαγευτικά ρούχα- κοσμήματα

Ακόμα μια φορά υποκλίθηκαν στον κόσμο της όπερας και στη διεθνή αίγλη της Σκάλα του Μιλάνου οι ιταλοί μόδιστροι Dolce e Gabbana. To διάσημο ντουέτο, με το πατριωτικό αίσθημα στο ζενίθ, έχει απαρνηθεί το Παρίσι ως κέντρο της υψηλής ραπτικής και τα τελευταία χρόνια επιλέγει την Ιταλία για να αναδείξει τις alta moda δημιουργίες του. Για την επόμενη σαιζόν, οι Dolce e Gabbana επέστρεψαν στη Σκάλα για να υμνήσουν τον Πουτσίνι και τους ηρωές του Μανταμ Μπατερφλάι, Τόσκα, Τουραντό αλλά και να τιμήσουν το άφθαστο καλλιτεχνικό επιτελείο των λυρικών παραστάσεων στη σκηνογραφία και την ενδυματολογία. «Viva l’Italia!» αναφώνησε ένας από τους κατασυγκινημένους θεατές στο φινάλε, ενώ οι ίδιοι οι σχεδιαστές δάκρυσαν.

Τα μοντέλα εμφανίστηκαν με ένα μαξιμαλιστικό βεστιάριο με απίστευτες λεπτομέρειες. (Δεν μιλάμε για "φορέσιμες" προτάσεις αλλά για επίδειξη δεξιοτεχνίας). Μεσογειακά μίντι με νοσταλγικά prints, τουαλέτες με μπροκάρ διάκοσμο, παραστάσεις από παλιούς πίνακες, μπολερό με χρυσά ανάγλυφα, παλτά με εικόνες εποχής και πελώρια γούνινα γαρνιρίσματα, μεσαιωνικοί γιακάδες και πριγκιπικά ολοκέντητα μίνι και μάξι. Επίσης, μακριά παραστατικά φούτερ και παντελόνια αρλεκίνου. Το styling εξωπραγματικό. Με στέμματα, τριαντάφυλλα, φτερά, φιόγκους και τα σύμβολα του Μιλάνου στο κεφάλι, κουμπιά και φιόγκους γεμάτους αστραφτερά πετράδια και μπιζού «ασήκωτα» σαν χρυσές καλλιγραφίες. Όπως παρατήρησαν οι ειδήμονες της μόδας, όλα τα ρούχα δεν είχαν καθόλου σέξι και αισθησιακή διάθεση, αφού δεν αποκάλυπταν καθόλου γυμνή επιδερμίδα.

Το σόου είχε υπόκρουση όπερα, τα μοντέλα κατέβηκαν από μια τεράστια σκάλα στη σκηνή του θεάτρου πλαισιωμένη από σκηνικά, ο άνθινος διάκοσμος ήταν μεγαλειώδης ενώ σερβιρίστηκε χαρακτηριστικό πιάτο της πόλης: ριζότο αλά μιλανέζε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View