Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ευρωλίγκα: Για την νίκη και την κορυφή ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο

Ευρωλίγκα: Για την νίκη και την κορυφή ο...

Οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούνται από την Αρμάνι

Μεγάλη ευκαιρία να πιάσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πρώτη θέση της κατάταξης έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος ταξιδεύει στο Μιλάνο για να αντιμετωπίσει την Αρμάνι των δέκα ηττών στα έντεκα τελευταία. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν την δική τους «διαβολοβδομάδα» στην Euroleague και θέλουν τις νίκες εκείνες που θα τους κρατήσουν ψηλά στην βαθμολογία.

Συνέχεια στο εξαιρετικό του σερί θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός που βρίσκεται στο Μιλάνο για να αντιμετωπίσει την Αρμάνι (21:45, NS2).

Μέχρι και την ευκαιρία να πατήσουν κορυφή, μαζί με την ΤΣΣΚΑ, έχουν μετά την ήττα – έκπληξη της ρωσικής ομάδας από την Ζαλγκίρις.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει κανονικά όλους του τους παίκτες στην αποστολή, αφού Γιανγκ και Παπανικολάου επέστρεψαν μετά τις... ανάσες που πήραν κόντρα στον Κόροιβο και όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι για ακόμα μια «μάχη».

Η Αρμάνι δεν έχει κάνει την πορεία που φανταζόταν στην αρχή της Euroleague και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας πάρει όμως την προηγούμενη αγωνιστική μεγάλη νίκη κόντρα στην Γαλατά.

Ο Σάντερς είναι πλέον ετοιμοπόλεμος και επέστρεψε στην αποστολή της ομάδας του, η οποία γίνεται πιο αθλητική με την είσοδο του, και άπαντες στο ιταλικό στρατόπεδο έχουν επίγνωση της δύσκολης αποστολής την οποία έχουν κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωλίγκα: Μονιμοποιείται στην τετράδα ο Ολυμπιακός-Συνέτριψε την Μπασκόνια στο ΣΕΦ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports