Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε τεστ DNA θα υποβληθούν τα τρία κορίτσια και ο πατέρας-Εμφανίστηκε μόνος του στην αστυνομία μαζί με δικηγόρο-Άφαντη η μάνα και η γιαγιά

Σε τεστ DNA θα υποβληθούν τα τρία κορίτσ...

Η Εισαγγελία δεν έχει ακόμα προχωρήσει στην ανάθεση

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας εξακολουθεί να κρατείται ο 26χρονος Αλβανός, πατέρας των τριών κοριτσιών που εγκαταλείφθηκαν κοντά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας. Ο άνδρας είναι παράνομα στη χώρα .Οι πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι θα γίνει εξέταση DNA για τον πατέρα και τα παιδιά ώστε να επιβεβαιωθεί η πατρότητα, ενώ η Εισαγγελεία βρίσκεται εν αναμονή της ολοκλήρωσης αυτών των εξετάσεων και όλων των άλλων διαδικασιών που απαιτούνται, προκειμένου να προχωρήσει στο θέμα της ανάθεσης της επιμέλειας των παιδιών.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr o πατέρας προσήλθε μόνος του χθες το απόγευμα στην αστυνομία συνοδευόμενος από Πατρινό δικηγόρο. Όπως υποστήριξε ο 26χρονος Αλβανός, ενημερώθηκε ότι τα παιδιά του ήταν παρατημένα, από τα ΜΜΕ.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι πήρε τα παιδιά από τα Λεχαινά όπου κι έμεναν, μαζί με το πεντάχρονο αγοράκι που έχουν αποκτήσει με τη γυναίκα του, 20 ετών, επίσης από την Αλβανία και τα πήγε στο σπίτι της πεθεράς του , στην Πάτρα. Κι αυτό γιατί η σύζυγός του φέρεται σύμφωνα με τον ίδιο, να τον εγκατέλειψε για άλλον άνδρα.

Ο πατέρας των κοριτσιών κατηγορεί τη μάνα τους και την πεθερά του για την εξέλιξη της υπόθεσης.Η μητέρα των παιδιών δεν έχει ακόμα εντοπιστεί. Επίσης, η αστυνομία αναζήτησε και τη γιαγιά αλλέ δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί.

Ποια θα είναι η τύχη των τριών κοριτσιών του "Καραμανδάνειου"; Η ανεκδιήγητη απάντηση της μητέρας που αναζητείται:"Δώστε τα για υιοθεσία, δεν τα θέλω"!

 

Κρατείται ο 26χρονος πατέρας των 3 παιδιών που βρέθηκαν σε δρόμο της Πάτρας- Το ΘΡΙΛΕΡ της εγκατάλειψης και η εμπλοκή της γιαγιάς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις