Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κ. Μακρυγιάννης: "Θέλουμε την καθαρή νίκη στην Ορεστιάδα"

Κ. Μακρυγιάννης: "Θέλουμε την καθαρ...

Ο αθλητής της ΕΑΠ συμμετείχε στην Εθνική ομάδα παίδων

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος έχει μπει  πάλι η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ η οποία έχει στρέψει την προσοχή της στην κυριακάτικη εκτός έδρας με τον Άθλο Ορεστιάδας για την 7η αγωνιστική της Α2 Εθνικής.

Ο ακραίος της Πατρινής ομάδας Κώστας Μακρυγιάννης  επέστρεψε πρόσφατα  στις προπονήσεις, αφού έλειπε λόγω των υποχρεώσεων του με την εθνική ομάδα παίδων  με αφορμή την προσπάθεια της για πρόκριση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Πως ήταν η εμπειρία σου με την Εθνική ομάδα;

Κ.Μ.: «Πραγματικά ήταν πολύ ωραία η συμμετοχή μου και γενικά η όλη εμπειρία ωστόσο το κακό είναι ότι δεν τα καταφέραμε. Κάναμε καλή προετοιμασία και μεγάλη προσπάθεια στους αγώνες όμως είδαμε ότι το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και έτσι δεν τα καταφέραμε».

Επαναρχίζει το πρωτάθλημα και την Κυριακή αντιμετωπίζεται τον Άθλο Ορεστιάδας. Ποιος είναι ο στόχος σας;

Κ.Μ.: «Μετά από ένα περίπου μήνα,  αγωνιζόμαστε και πάλι για το πρωτάθλημα και πρώτα από όλα θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή προκειμένου να είμαστε συγκεντρωμένοι μετά το τόσο μεγάλο διάστημα διακοπής.

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ταξίδι και μια ομάδα η οποία μέσα στην έδρα της έχει πάρει βαθμούς από ομάδες που βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία.

Δικός μας στόχος είναι να ανέβουμε στη pro-league και για αυτό θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε την καθαρή νίκη ώστε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε μέχρι στιγμής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ: Πήρε το εισιτήριο η γυναικεία ομάδα της ΕΑΠ

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports