Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Με Σπανούλη στο ντέρμπι «αιωνίων» του Κυπέλλου

Μπάσκετ: Με Σπανούλη στο ντέρμπι «αιωνίω...

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού επανήλθε από τον τραυματισμό του

Έτοιμος ο Βασίλης Σπανούλης για το ντέρμπι του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Έχοντας πετύχει 7 νίκες στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις της Euroleague, o Ολυμπιακός συγκεντρώνεται στο θεσμό του Κυπέλλου, με στόχο την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς.

Η ενσωμάτωση του Βασίλη Σπανούλη στις προπονήσεις αποτελεί την ευχάριστη είδηση για τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων», Γιάννη Σφαιρόπουλου, ενόψει του δεύτερου «ντέρμπι αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό μέσα στον Ιανουάριο, αυτή τη φορά για τον ημιτελικό Κυπέλλου, την ερχόμενη Δευτέρα (16/1), στο ΣΕΦ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού απουσίασε από τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Μπαρτσελόνα μέσα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», καθώς δεν είχε ξεπεράσει τον τραυματισμό στους προσαγωγούς.

Όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να υπολογίζει στον ηγέτη του, στην προσπάθεια να πετύχει μία έβδομη διαδοχική νίκη απέναντι στους «πράσινους» και να βρεθεί στον τελικό του θεσμού για πρώτη φορά από το 2013.

Την τελευταία φορά που Κυπελλούχος Ελλάδας είχε αναδειχτεί ο Ολυμπιακός ήταν στις 15 Μαΐου 2011, όταν νίκησε με 74-68 τον Παναθηναϊκό.

Η προπόνηση του Ολυμπιακού, μετά την επιστροφή της αποστολής από τη Βαρκελώνη είχε και μία απουσία, αυτή του ασθενή Γιάννη Αθηναίου.

Το τζάμπολ του ημιτελικού έχει οριστεί στις 19:00 στο κλειστό του Φαλήρου, ενώ γνωστός είναι ήδη από σήμερα ο κάτοχος του πρώτου εισιτηρίου του τελικού, ο Άρης που επικράτησε με 77-76 της ΑΕΚ, στο Αλεξάνδρειο.

Η νίκη για την 16η αγωνιστικής της Euroleague, πρεμιέρα του β΄ γύρου, με 77-69, πάλι στο ΣΕΦ, δίνει ψυχολογικό πλεονέκτημα στους «ερυθρόλευκους», αλλά στον Πειραιά όλοι γνωρίζουν πως κάθε ντέρμπι «αιωνίων» είναι ένας διαφορετικός αγώνας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Χωρίς Σπανούλη με Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports