Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Αχαΐα:Χιόνια, κατολισθήσεις και μεγάλες καταστροφές σε καλλιέργειες -Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα το Συντονιστικό-ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα:Χιόνια, κατολισθήσεις και μ...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Το μεσημέρι στο Δημαρχείο

Στα λευκά έχουν ντυθεί ορεινές περιοχές του Δήμου Δυτικής Αχαΐας (Σανταμέρι, Πόρτες κ.α.).Η χθεσινή ημέρα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη καθώς σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Θανάση Ραυτακόπουλο, 10 απορριμματοφόρα του Δήμου εγκλωβίστηκαν στο διαμέρισμα του Φλόκα, καθώς και ΙΧ σε Πόρτες και Σανταμέρι, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης. Ωστόσο τα οχήματα απεγκλωβίστηκαν με τον εκχιονισμό των δρόμων.

Ο Θανάσης Ραυτακόπουλος επισημαίνει στο thebest.gr ότι σήμερα στα ορεινά συνεχίζεται η χιονόπτωση ενώ στα πεδινά εκδηλώνονται βροχές.Ο χιονιάς ωστόσο αφήνει πίσω του προβλήματα ιδιαίτερα στις καλλιέργειες και σήμερα στη 1.30 στο Δημαρχείο, στην Κάτω Αχαΐα συνεδριάζει εκτάκτως το τοπικό Συντονιστικό όργανο με τη συμμετοχή των εμπλεκομένων φορέων.

Οι φράουλες στα θερμοκήπια, τα εσπεριδοειδή, οι ελιές, οι πατάτες, τα σιτηρά έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφές, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζουν και οι κτηνοτρόφοι. Χρειαζόμαστε βοήθεια ως Δήμος για να βοηθήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας τους παραγωγούς. Επιπλέον λόγω της κακοκαιρίας σε ορεινά διαμερίσματα σημειώθηκαν κατολισθήσεις, ενώ έσπασαν αγωγοί ύδρευσης".

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις