Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νταλίκα δίπλωσε στην Παναγοπούλα - Μπαράζ τροχαίων ατυχημάτων και εγκλωβισμοί σε Π.Ε.Ο. και Ν.Ε.Ο Πατρών Κορίνθου

Πάτρα: Νταλίκα δίπλωσε στην Παναγοπούλα ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Μεγάλη προσοχή στον παγετό

13.10Καλύτερη η εικόνα σε παλαιά και νέα εθνική οδό Πατρών Κορίνθου. Η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαθίσταται σταδιακά ενώ ανοιχτά είναι τα διόδια στο Ρίο όπου γινόταν εκτροπή των οχημάτων. Τα μικροατυχήματα προκάλεσαν μποτιλιάρισμα, αργές ταχύτητες και άγχος στους οδηγούς.

12.04 - Οσα οχήματα κινούνται στην Νέα Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Αθήνα, εκτρέπονται στην παλαιά εθνική οδό όπως επίσης και τα φορτηγά, λόγω της νταλίκας που δίπλωσε νωρίτερα σήμερα το πρωί στο ύψος της Παναγοπούλας. Η ισχυρή χιονόπτωση και ο παγετός σε πολλά σημεία του δρόμου έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα. Οχήματα έχουν ξεμείνει στο Δρέπανο.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Αρκετά τα προβλήματα λόγω παγετού στην παλαιά και νέα εθνική οδό Πατρών Κορίνθου. Στην Παναγοπούλα και στην ΝΕΟ δίπλωσε νταλίκα με απότέλεσμα να κλείσει ο δρόμος για αρκετή ώρα. Επι ποδός η τροχαία αυτοκινητοδρόμων.

Στην ΠΕΟ και στο ύψος του κάμπινγκ Τσόλης οχημα εξετράπη της πορείας του λόγω παγετού. Η κίνηση στο σημείο γίνεται με αργούς ρυθμούς. Δεν σημειώθηκε σοβαρός τραυματισμός.

Επίσης στην παλαιά εθνική οδό στο Λαμπίρι εκτροπή οχήματος προκάλεσε έμφραγμα στο σημείο και για τα υπόλοιπα διερχόμενα οχήματα.

Στα Σελιανίτικα νωρίτερα σύγκρούστηκαν δύο οχήματα και προκλήθηκε επίσης μποτιλιάρισμα μέχρι να απομακρυνθούν από το οδόστρωμα ενώ έγινε και εκτροπή της κίνησης.

Σε όλα τα παραπάνω περιστατικά δεν σημειώθηκε σοβαρός τραυματισμός.

Το thebest.gr παρακολουθεί την κίνηση στο οδικό δίκτυο της περιοχής και σας ενημερώνει σχετικά. Ολοι οι οδηγοί θα πρέπει να κινούνται υποψιασμένοι για σημεία όπου ο δρόμος έχει παγώσει. Η τροχαία βρίσκεται επι τόπου και επιτηρεί τα επικίνδυνα σημεία ενώ περιπολικά οχήματα κινούνται με αργές ταχύτητες για να προσαρμόσουν την κίνηση και των άλλων οχημάτων. Οταν κριθεί αναγκαίο γίνονται εκτροπές της κίνησης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις