Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΕΑΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΟ W/EVENTS. (ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΟΝΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΠΟΛΥ ΚΕΦΙ ΚΑΙ PARTY MOOD)

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΕΑΡΟ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πάει ο παλιός ο χρόνος

Γέμισε γοητευτικές, νεανικές παρουσίες το W/Events την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Βελούδα, φτερά, παγιέτες, διαφάνειες και τα πιο υπέροχα γιορτινά χαμόγελα. Το ρεβεγιόν συνδιοργάνωσαν ο Παναγιώτης Ροδόπουλος του W/Events, o Nίκος Σταυρόπουλος του Semeli Catering, o Xάρης Παναγόπουλος του Harris the Events μαζί με τα team του Μarmelada Café-Bar (Σπύρος Ηλιόπουλος, Θανάσης Καμβίσης) και Arithmitiri (Φώτης Παπαχαραλάμπους, Τόλης Φωτεινάτος)

 

Η βραδιά περιλάμβανε χορταστικό μπουφέ, ξεσηκωτικές dj επιλογές αλλά και live του συγκροτήματος Passpartout, ενώ το ντεκόρ που επιμελήθηκε η Ολγα Μοσχόβου προκάλεσε εγκωμιαστικά σχόλια. Ο χορός κράτησε ως τις πρωινές ώρες και ήταν εκεί κόσμος που ακολουθεί «ευλαβικά» τα parties στον ανανεωμένο χώρο του W/Events αλλά και πολλές ακόμα συντροφιές που ξεφάντωσαν για την υποδοχή του 2017. Εχουμε φωτογραφικά «πειστήρια», όπως πάντα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View