Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Κοραλία Συνοδινού: Ο χώρος που λατρεύουν όλες οι γυναίκες

Κοραλία Συνοδινού: Ο χώρος που λατρεύουν...

Ομορφιά, λάμψη και μόδα στο «Koralia Hair and Beauty»

Ομορφιά, λάμψη, φαντασία είναι μόνο κάποιες από τις λέξεις που σκέφτεται κανείς με το που θα περάσει την πόρτα του πολυχώρου ομορφιάς «Koralia Hair and Beauty» της Κοραλίας Συνοδινού, στην Αγίου Ανδρέου. Χωρίς αμφιβολία, η ίδια και η ομάδα της έχουν τον τρόπο να αναδεικνύουν την ομορφιά που κρύβει μέσα της η κάθε γυναίκα και αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά που μια γυναίκα αφήνεται στα χέρια τους και αποφασίζει να «τολμήσει» και να  ακολουθήσει τις προτάσεις τους.

Προτάσεις που είναι πάντα «προσεγμένες», καλά δουλεμένες και, πάνω απ’ όλα, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε γυναίκας ξεχωριστά.

 

Γι΄ αυτή την ομάδα, «μόδα» είναι αυτό που ταιριάζει στην κάθε γυναίκα, αυτό που την «ανυψώνει», την κάνει να αισθάνεται ασφαλής και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Όλα ξεκινούν από αυτή την ομάδα. Το ταλέντο τους, την εμπειρία τους αλλά και την εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ τους. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι η Κοραλία Συνοδινού θεωρεί τους συνεργάτες της, δεύτερη οικογένεια της.

Όλοι μαζί λοιπόν αποτελούν την εγγύηση για το αποτέλεσμα που κάθε γυναίκα επιθυμεί αλλά και ονειρεύεται για τον εαυτό της. Μια επίσκεψη στον «ζεστό» και φιλόξενο χώρο του «Koralia Hair and Beauty» αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι η επιτυχία δεν είναι τυχαία και πως όταν αφήνεσαι στα χέρια των ειδικών δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

 

Μεταξύ άλλων, το «Koralia hair & beauty» δίνει το «παρών» σε εκδηλώσεις και σημαντικές διοργανώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα αναλαμβάνοντας το styling και την περιποίηση των συμμετεχόντων.

Έτσι λοιπόν το τελευταίο διάστημα στο «Koralia Hair and Beauty» είδαμε γνωστά μοντέλα που αφέθηκαν στα μαγικά χέρια της Κοραλίας Συνοδινού και της ομάδας της.

Ευαγγελία Αραβανή είναι μόνο κάποιες από τις καλλονές που συναντήσαμε στο «ναό της ομορφιάς». Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα μόνο, η Κοραλία Συνοδινού και οι συνεργάτες της ήταν οι «αφανείς ήρωες»

Στο Gala της εταιρείας ρούχων «Maraboo»...

 

Στο fashion show των καταστημάτων υποδημάτων και αξεσουάρ Michailidis...

Στο Wedding show της εταιρείας «The Diamonds Events»...

Ο πολυχώρος "Koralia hair & beauty" θα συνεχίσει, και την περίοδο των γιορτών, να βρίσκεται δίπλα σε κάθε γυναίκα αναδεικνύοντας την ομορφιά της, να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και να παρέχει τα καλύτερα προϊόντα με το στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 


Koralia Hair & Beauty
Αγίου Ανδρέου 119
Τηλ..: 2610343442

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά