Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΦΛΑΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΤΟΥ DISTINTO- ΔΕΙΤΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΕΣ, ΤΟ ΚΕΦΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΩΣ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ!

ΦΛΑΣ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΤΟΥ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Όταν λέμε ρεβεγιόν και το εννοούμε

Ακόμα μια χρονιά δικαίωσε τις υψηλές προσδοκίες του πολυπληθούς κοινού του, το ρεβεγιόν της παραμονής των Χριστουγέννων του Distinto στο Ρίο. Γνωστοί πατρινοί απόλαυσαν ένα υπέροχο «γκουρμέ» δείπνο σε φωταγωγημένες ροτόντες, με άφθονο κρασί και ποτά, αλλά και εκλεπτυσμένο service. Ο διάκοσμος με τα φυσικά έλατα στην είσοδο και τα αμέτρητα λαμπιόνια ολόγυρα ήταν εξαιρετικός και το όλο κλίμα παρέπεμπε σε επίσημο κοσμικό event.

Πρόκειται για ένα από τα πιο συνεπή, χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν της Πάτρας, με αδιαμφισβήτητο status υπηρεσιών, το οποίο ολοένα εξελίσσεται. Φέτος οι προσκλήσεις ήταν sold out από νωρίς για το Golden Xmas Reveillon. Ο φακός «συνέλαβε» οικογενειακές και φιλικές παρέες σε πολύ happy mood και κομψές βραδινές περιβολές. Όπως πάντα στο Distinto, οι ωραίες γυναικείες παρουσίες ήταν πολλές…

Αργά, η βραδιά μετατράπηκε σε εκρηκτικό, γιορτινό πάρτι με τη νεολαία να ξεφαντώνει στην κεντρική εσωτερική πίστα. Φέτος έγινε κυριολεκτικά «χαμός» με eighties χορευτικά άσματα και δημοφιλέστατες ελληνικές επιτυχίες. Μιλάμε για κέφι που κράτησε ως τις 7 το ξημέρωμα!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View