Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

LA LA LAND: ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΦΙΛΜ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ, NEW RETRO MUSICAL. ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΜΜΑ ΣΤΟΟΥΝ

LA LA LAND: ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΦΙΛΜ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Τα όνειρα δεν βγαίνουν πάντα αληθινά»

Ως ένα γλυκόπικρο, μελό, ρομαντικό μιούζικαλ που αναπολεί άλλες εποχές και εισβάλλει στις ανθρώπινες καρδιές σαν ηλιαχτίδα, περιγράφουν οι απανταχού κριτικές την πολυαναμενόμενη ταινία La La Land που κάνει πρεμιέρα και στην πόλη μας στις 29 Δεκεμβρίου. Αφηγείται έναν έρωτα «παλαιάς κοπής», με new retro, παλιομοδίτικη γοητεία, αφού δυο νέοι αγαπιούνται με πάθος αλλά τα «καριερίστικα», χολιγουντιανά όνειρα της ζωής τους είναι κόντρα στα αισθήματά τους.

 

Οι δυο πρωταγωνιστές και αδιαμφισβήτητοι σούπερ σταρ από το «νέο αίμα» του σύγχρονου Χόλιγουντ, Eμμα Στόουν και Ράιαν Γκόσλινγκ έκαναν τρεις ολόκληρους μήνες για να μάθουν να χορεύουν και να τραγουδούν όπως τους καιρούς που μεσουρανούσαν τα μιούζικαλ. Εγιναν κάτι σαν σημερινοί Φρεντ Αστερ και Τζίντζερ Ρότζερς με τη σφραγίδα του σκηνοθέτη Νταμιεν Σαζέλ, ο οποίος μας συστήθηκε στο «Χωρίς μέτρο».

Και τελικά γεμίζουν λάμψη και φινέτσα το εκράν. Εκείνη ως νυν σερβιτόρα αλλά επίδοξη ηθοποιός και εκείνος ως φιλόδοξος τζαζ πιανίστας. Διαβάστε τι έχει δηλώσει η 26χρονη Εμμα Στόουν στα αμερικάνικα media. (Αλλωστε οι κριτικοί λένε πως η εκφραστικότητα και τα -έτοιμα να βουρκώσουν- πελώρια γαλάζια μάτια της «εξαφανίζουν» τα πάντα γύρω)

 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΨΗ ΑΛΛΑ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ

«Το La La Land είναι σίγουρα μια γλυκόπικρη ιστορία. Δεν την βρίσκω απαραίτητα στενάχωρη και θλιμμένη. Θα την αποκαλούσα ρεαλιστική, καθώς τα σχέδια των ανθρώπων δεν βγαίνουν πάντα αληθινά. Δεν είναι δηλαδή τα πράγματα ακριβώς όπως τα φαντάζεσαι. Γι’ αυτό το λόγο εκνευρίζομαι όταν ο κόσμος στα social media δείχνει μονίμως στις φωτογραφίες «θεέ μου πόσο τέλεια είναι η ζωή μου», «πόσο ωραία και πόσο χαρούμενη είμαι». Σκέφτομαι μέσα μου «πάψε αυτό δεν είναι αλήθεια, δεν είναι πάντα καλή η μέρα».

Όμως ακόμα κι αν το όνειρο δεν πραγματοποιείται και δεν κυλούν όλα τέλεια, ούτε υπάρχει φιλί και «έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα» στο φινάλε, μπορείς να βρεις ευτυχία και χαρά. Κι ας μην πέτυχαν τα αρχικά πλάνα δηλαδή. Αυτό μπορεί να σε πληγώνει, αλλά είναι το ρεαλιστικό στη ζωή».

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

«Ηρθα στο Λος Αντζελες στα 15 μου και έμεινα ως τα 21 μου, πηγαίνοντας από οντισιόν σε οντισιόν. Είναι η πόλη που σου δίνει την ευκαιρία να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Κυκλοφορούν άνθρωποι που μπορούν να στα γκρεμίσουν ή να τους δώσουν σάρκα και οστά. Ενας σκληρός αλλά και cool τόπος, πλημμυρισμένος από νεανικές ελπίδες. Σχεδόν όλοι εδώ εργάζονται για τη βιομηχανία της σόουμπιζ. Πουθενά αλλού δεν είναι όπως εδώ. Οσο γυριζόταν η ταινία ανακάλυψα πάλι την αρχιτεκτονική, τους δρόμους, τις πινακίδες και παρακολούθησα την παραγωγή να τα κάνει να φαίνονται ακόμα πιο όμορφα και λαμπερά. Ακόμα και τώρα κοιτάζω στον καθρέφτη και βλέπω την αντανάκλαση της πόλης πάνω μου. Ένα μαγικό φως. Κάποια στιγμή η ηρωίδα μου, η Μία αποφασίζει πως πρέπει να προχωρήσει για τον εαυτό της και μόνο»

* Η γεννημένη στην Αριζόνα ηθοποιός, ανακηρύχθηκε μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες του 2015. Καθιερώθηκε μέσα από τα φιλμ Zombieland, Easy A, Crazy Stupid Love, Batman, Υπηρέτριες, Birdman κ.α. Πέρυσι έκανε το ντεμπούτο της στο Μπρόντγουει στο μιούζικαλ Cabaret. Mε το Ράιαν Γκόσλινγκ παίζουν για τρίτη φορά μαζί, χάρη στη καλή τους «χημεία». Ηδη διακρίθηκε για το La La Land στο Φεστιβάλ Βενετίας, η  ταινία διεκδικεί   επτά Χρυσές Σφαίρες και η ίδια ακούγεται ως φαβορί για Οσκαρ α γυναικείου ρόλου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View