Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΩΙ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΩΡΑ SWAROVSKI ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΩΙ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕ ΛΑΜΠΕΡΑ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Κρυστάλλινα Χριστούγεννα!

Περάστε οπωσδήποτε από το κατάστημα Swarovski  στην καρδιά της εμπορικής Πάτρας (Αγίου Νικολάου και Μαιζώνος) αυτή την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί ως τις 8.30 το βράδυ. Εχει ετοιμαστεί ένα γιορτινό all day event  για την υποδοχή των Χριστουγέννων και την ανάδειξη όλων των υπέροχων, αστραφτερών δώρων Swarovski για τις ξεχωριστές αυτές μέρες. Ανακαλύψτε εκτυφλωτικά κοσμήματα, γούρια και αντικείμενα που φαντάζουν πανάκριβα αλλά είναι πολύ- πολύ προσιτά. Επί της υποδοχής η Ιρένε Σταυριανού.

 

Όπως μάθαμε, θα παρουσιαστούν κοσμήματα από 23 ευρώ ενώ κάποιοι τυχεροί θα κερδίσουν : ποτήρια σαμπάνιας αξίας 159 ευρώ, εντυπωσιακή στέκα αξίας 79 ευρώ, παπιγιόν για τους κυρίους αξίας 79 ευρώ, γούρι ρόδι αξίας 69 ευρώ και πολλά ακόμα δώρα! Μάλιστα με κάθε αγορά οποιασδήποτε αξίας, την ημέρα του event, θα μπαίνουμε στην κλήρωση και την ίδια μέρα θα ανακοινωθούν οι τυχεροί του 2016.  Επιπλέον, για όλη την περίοδο των γιορτών, με κάθε αγορά των 49 ευρώ και άνω, όλοι θα παίρνουμε και από ένα δωράκι.

Το κατάστημα περιμένει όλους τους συμπολίτες για να γιορτάσουν μαζί, παίρνοντας shopping ιδέες και δοκιμάζοντας τα γευστικά γλυκά του ζαχαροπλαστείου Da Vinci.

*Θυμίζουμε πως το διάσημο brand Swarovski, είναι ένας αυστριακός κολοσσός κρυστάλλινων προιόντων, μοναδικός στο είδος του, με χιλιάδες καταστήματα σε 170 χώρες. Μιλάμε για μια αυτοκρατορία 120 ετών, βασισμένη στην εξειδικευμένη κοπή των πιο φίνων κρυστάλλων με μαγευτικό αποτέλεσμα, η οποία καθιερώθηκε διεθνώς από τις περίφημες μινιατούρες της και πλέον έχει επεκταθεί με αριστοτεχνικό design, σε κοσμήματα, διακοσμητικά για το σπίτι, αξεσουάρ κλπ που πραγματικά ξεσηκώνουν το βλέμμα. Τελευταίες πρέσβειρες του brand τα supermodels Μιράντα Κερ και Κάρλι Κλος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View