Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Νίκη και κορυφή για Ακαδημία των σπορ

Χάντμπολ: Νίκη και κορυφή για Ακαδημία των σπορ

Στο ντέρμπι με τον ΒΑΟ Λουτρακίου

Έκανε το χρέος της η Ακαδημία των Σπορ, η οποία έκλεισε το 2016  με νίκη επί του ΒΑΟ Λουτρακίου με σκορ 22-19. Μία νίκη που ταυτόχρονα την έφερε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας.

Ο αγώνας ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι και για τις δύο ομάδες με  το σκορ να κυλάει γκολ – γκολ σχεδόν  σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι παρασύρθηκαν στο α΄ ημίχρονο από τον ρυθμό των φιλοξενουμένων, ήταν υποτονικοί και βρέθηκαν να χάνουν με σκορ 11-12.

Στην επανάληψη άλλαξαν ρυθμούς και με γρήγορες αντεπιθέσεις κατάφερναν και έπαιρναν μια διαφορά από 3-5 γκολ, όπου και την κράτησαν μέχρι το τέλος και δίκαια η νίκη τους βρήκε με το μέρος τους. Γενικά έγινε ένας αγώνας πραγματική διαφήμιση για το άθλημα και  οι φίλαθλοι το ευχαριστήθηκαν.

Σε αυτό   βοήθησαν  και οι δύο ομάδες, οι  διαιτητές που ήταν ακριβοδίκαιοι και γενικότερα η όλη εικόνα του παιχνιδιού, από την παρουσίαση  των ομάδων (συνοδεύονταν από αθλητές παμπαίδες Β΄της Ακαδημίας) και  ο αγώνας επίδειξης  που έκαναν  "οι μικροί" στο ημίχρονο.

Οι φίλαθλοι της Ακαδημίας ήταν πραγματικά ο όγδοος παίκτης της που παρότρυναν τους αθλητές με τις φωνές τους, με  κόρνες, τύμπανα,  σημαίες και με το ζεστό τους χειροκρότημα. Κορυφαίος από τους γηπεδούχους ο τερματοφύλακας Φώτης Χαραλαμπάκης.

Εκτελεστής ο Αλέξης Παπαγιαννόπουλος, ενώ η "δουλειά" του ο Μιχάλη Μάκροβιτς έδινε όλες τις λύσεις στην επίθεση. Οι παίκτες που ερχόντουσαν από τον πάγκο στον αγώνα ως αλλαγές ήταν η μεγαλύτερη διαφορά από τους αντιπάλους που φάνηκαν να υστερούν σε αυτό το σημείο εμφανέστατα. Μηνάς Γκίκας και Γρηγόρης Αικατερίνης κρατούσαν τον ΒΑΟ στον αγώνα, αλλά μόλις κουράστηκαν όλα πλέον ήταν εύκολα για την Ακαδημία.

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας των Σπορ κ. Χρήστος Δεβελέγκας τονίζει: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές και των δύο ομάδων καθώς και στους διαιτητές της αναμέτρησης γι αυτό που μας παρουσίασαν και όλοι μας στην κερκίδα ευχαριστηθήκαμε ένα πραγματικό ντέρμπυ. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας. Καλές γιορτές σε όλους και όλες".

Τα 5λεπτα: 2-2, 4-4, 4-5,7-7, 8-9, 11-12, 14-12,14-14,16-14,18-17,21-17,22-19.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ(Γ. Παπαγιαννόπουλος – Ε. Αραβαντινού):  Γεωργίου 2, Κωνσταντινίδης , Μακρυδάκης , Δ. Βύρλος ,  Μαρκάτος 4 , Μάρκοβιτς 4,  Λαμπρόπουλος, Α.  Παπαγιαννόπουλος 7, Χαραλαμπάκης, Παπανικολάου,  Χαμαλίδης, Καλούδης 3, Μήλας, Ε. Βύρλος,                Τσάμης, Παπαδόπουλος 2.

ΒΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ( Π. Παπαδόπουλος): Αικατερίνης 4, Πλιακούρας, Γκίκας 6, Καπής, Καρακώστας, Βλαχογεώργιος, Μπάμπης, Παπαδόπουλος 3, Γρούμπος, Παλαιολόγος, Παππάς 2, Μπέλος, Οικονόμου 1, Φίλης, Ρουμελιώτης 3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χάντμπολ: Διπλασίασε τις νίκες της η Ακαδημία των σπορ - Thebest.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports