Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: "Τεσσάρα" Ευρώπης του Πανιωνίου στην Λιβαδειά

Σουπερλίγκ: "Τεσσάρα" Ευρώπης ...

Οι κυανέρυθροι επικράτησαν με 4-1 του Λεβαδειακού

Την πλήρωσε για το Κύπελλο ο Λεβαδειακός. Ο Πανιώνιος πέρασε αέρα (4-1) από τη Βοιωτία, παίρνοντας εκδίκηση για τον αποκλεισμό που υπέστη μεσοβδόμαδα και συνέχισε τις… υψηλές πτήσεις.

Παράσταση για ένα ρόλο στη Λιβαδειά, στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Super League. Με τα γκολ των Ρισβάνη, Κόρμπου, Μασούντ και Μπεν - ο Λεβαδειακός είχε ισοφαρίσει με τον Γιακουμάκη - ο Πανιώνιος συνέτριψε εκτός έδρας με 4-1 τους Βοιωτούς.

Ο Πανιώνιος έφθασε στη δεύτερη διαδοχική του νίκη στη Super League, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε με 1-0 - εντός έδρας - την Κέρκυρα.

"Τρέχει" ένα σερί πέντε αναμετρήσεων χωρίς ήττα. Τελευταία ήταν στις 29 Οκτώβρη, εκτός έδρας, από την ΑΕΛ. Τρίτο εκτός έδρας "τρίποντο" για τους "κυανέρυθρους" μετά από αυτά απέναντι σε Ξάνθη και Ηρακλή.

Τρίτο σερί ματς για τον Λεβαδειακό χωρίς νίκη. Είχε προηγηθεί οι δύο βαριές ήττες (εντός προγράμματος) από Ολυμπιακό και ΑΕΚ εκτός.

Αυτό είναι και το τρίτο διαδοχικό ματς που οι Βοιωτοί δέχονται τέσσερα γκολ. Μόλις, ωστόσο, η δεύτερη εντός έδρας ήττα μετά από αυτή της πρεμιέρας, απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Γκολ:43' Γιακουμάκης / 36' Ρισβάνης, 44' Κόρμπος, 50' Μασούντ, 65' Μπεν

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Ουόν, Μιλιάζες, Καραχάλιος (57' Καψάσκης), Καλτσάς (56' Μάγγας), Γιακουμάκης (79' Σένκα), Ζεζίνιο, Τόνι Σίλβα, Μάντζιος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν (86' Βουκελάτος), Μασούντ (89' Σαββίδης), Φούντας (77' Μασούρας), Ανσαριφάρντ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπελλο: Λευκή ισοπαλία για Πανιώνιο και Λεβαδειακό στην Νέα Σμύρνη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports