Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 μπάσκετ: Δύσκολη "απόδραση" του Παναθηναϊκού από τα Τρίκαλα

Α1 μπάσκετ: Δύσκολη "απόδραση"...

Οι πράσινοι επιβλήθηκαν με 82-77 της Θεσσαλικής ομάδας

Έπαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε ο Παναθηναϊκός Superfoods. Οι Τζέιμς-Σίνγκλεντον ήταν ψύχραιμοι στο τέλος και δεν επέτρεψαν στα Τρίκαλα να φέρουν τα... πάνω-κάτω, με το τριφύλλι να επικρατεί 82-77.

Η εκκίνηση των "πρασίνων" στο παιχνίδι έδειχνε πως θα "καθαρίσουν" πολύ εύκολα το παιχνίδι. Δεν είναι μόνο το γεγονός πως ξεκίνησαν να "πυροβολούν" από την περιφέρεια, αλλά πολύ περισσότερο το γεγονός πως αμυντικά ήταν συνεπείς.

Τι κι αν ο Κέλσεϊ Μπάρλοου είχε βρει ρυθμό στην επίθεση; Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ είχαν απενεργοποιήσει τους υπόλοιπους γηπεδούχους, τη στιγμή που έβλεπαν τον Τζέιμς Φελντέιν να σκοράρει με συνέπεια, αποτελώντας έναν βασικό λόγο για το +12 (32-44) του ημιχρόνου.

Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε στο γ' δεκάλεπτο, αφού τα Τρίκαλα δεν έδειχναν ικανά για να απειλήσουν επί της ουσίας το "τριφύλλι".

Έριχναν τη διαφορά σε μονοψήφια επίπεδα, αλλά η απόσταση των δύο σουτ που τους χώριζε ως επί το πλείστον δεν έπεφτε, με αποτέλεσμα το "τριφύλλι" να νιώθει -σταθερά- άνετα στο παρκέ.

Κάτι που δεν ίσχυσε όμως στα τελευταία μέτρα της κούρσας, αφού οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη δήλωσαν -με την εικόνα τους- πως θα παλέψουν μέχρι τέλους για την έκπληξη.

Παρά το γεγονός πως ο Ντέιβιντ Χότον είχε αποβληθεί νωρίς με πέντε φάουλ, ο Κέσεϊ Μπάρλοου συνέχισε να κάνει τη δουλειά του με συνέπεια, βρίσκοντας στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη τον κατάλληλο... συνεργό για το -1 (70-71) του 34'23''.

Σε εκείνο το σημείο, ο Μάικ Τζέιμς δήλωσε "παρών" και μαζί με τον Κρις Σίνγκλετον διασφάλισαν το "πράσινο" προβάδισμα.

Ο βραχύσωμος γκαρντ, που απόψε (18/12) έκανε την παρθενική του εμφάνιση στην Stoiximan.gr Basket League με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, πέτυχε συνεχόμενους πόντους και μαζί με τον Κρις Σίνγκλετον έφεραν ακόμη μία νίκη στο "τριφύλλι".

Τα δεκάλεπτα: 16-23, 32-44, 58-66, 77-82.

ΤΡΙΚΑΛΑ ARIES (Καστρίτης): Κάφεϊ 5 (2/9 σουτ), Μπιρούτα 10 (3/11 δίπ., 1/2 τρίπ.), Τσαγκαράκης 8 (2), Μπάρλοου 28 (4/8 δίπ., 5/10 τρίπ., 5/6 βολ.), Χότον 11, Λίποβι 5 (1), Καραθανάσης, Άτιτς, Πουλιανίτης 2, Καλλές 3, Βαρυτιμιάδης 5 (1).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 12 (1/2 δίπ., 0/6 τρίπ., 10/12 βολ.), Φώτσης 11 (3), Φελντέιν 13 (3), Χαραλαμπόπουλος 7 (1), Καλάθης Ν. 7 (1 τρίπ., 10 ασ.), Νίκολς 3, Τζέιμς 17 (1), Καλάθης Π. 1, Παππάς 8 (1), Μπουρούσης 3.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Παρελθόν από τον Προμηθέα ο Νίκος Βετούλας-«Θεωρώ ότι είναι το καταλληλότερο χρονικό σημείο»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports