Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας έχει επικίνδυνη αποστολή κόντρα στην Κύμη

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας έχει επικίνδυνη απο...

Για το μεγάλο πρωτάθλημα

Επικίνδυνη αποστολή έχει σήμερα (17.00) ο Προμηθέας, ο οποίος αγωνίζεται με αντίπαλο την Κύμη στο «κλειστό» της Κανήθου, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League. Το έργο της πατρινής ομάδας είναι εξ αρχής δύσκολο.

Ωστόσο έγινε ακόμη πιο δύσκολο, καθώς ο προπονητής του Προμηθέα, Νίκος Βετούλας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μοχάμεντ Φαγιέ και Ζήση Σαρικόπουλο, ενώ μικρό πρόβλημα (τράβηγμα) αντιμετωπίζει και ο Μίροσλαβ Τόντιτς.

Ο Προμηθέας ταξίδεψε από την Παρασκευή στην Χαλκίδα και στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο νεαρός σέντερ του Προμηθέα 2014, Παναγιώτης Βύρλας.

Οι άλλοι παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι είναι οι Γκίκας, Κλαρκ, Μουρ, Κρόμα, Γιαννικόπουλος, Τσάμης, Πέττας, Γράβας, Γερομιχαλός, Τόντιτς και Ντίκερσον.

Ν. ΒΕΤΟΥΛΑΣ: «ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ…»

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς προερχόμαστε από δυο ήττες στην παράταση στα παιχνίδια με Ρέθυμνο και ΠΑΟΚ και θέλουμε να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα», δήλωσε ο Νίκος Βετούλας και πρόσθεσε: «Πάμε στην Κάνηθο για να παλέψουμε. Έχουμε προβλήματα τραυματισμών, όμως όλοι όσοι παίξουμε, θα παίξουμε για τη νίκη. Εχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που μας αναλογούν για το θετικό αποτέλεσμα».

* Οι Τάσος Μάνος (Αττικής), Στέφανος Μαγκλογιάννης (Αττικής) και Αργύρης Καλδίρης (Αττικής) θα διευθύνουν το Σαββατιάτικο παιχνίδι του Προμηθέα με την Κύμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας έχει πάρει τον ...αέρα της Κύμης

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports