Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

To I.IΕΚ ΒΕΡΓΗ στο video της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την European Vocational Skills Week!

To I.IΕΚ ΒΕΡΓΗ στο video της Ευρωπαϊκής ...

Δείτε το Βίντεο

Το Ι.ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ, με την καινοτόμο και ποιοτική επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση εκπροσωπεί επάξια την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα επίσημα στις Βρυξέλλες.

Σπουδαστές Φυσικοθεραπείας, Αισθητικής, Κομμωτικής, Μηχανοτρονικής και Νοσηλευτικής πρωταγωνιστούν με τους εκπαιδευτές τους στο επίσημο οπτικοακουστικό υλικό για την προώθηση της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στην Ευρώπη.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Επαγγελματικών Δεξιοτήτων διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με το σύνθημα «Ανακαλύψτε το ταλέντο σας!"

Σε μία μεταβαλλόμενη και περισσότερο ανταγωνιστική αγορά εργασίας, η ποιοτική επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση (ΕΕΚ) παρέχει ειδικές δεξιότητες και γνώσεις για τις θέσεις εργασίας του σήμερα και του αύριο, που οδηγεί σε μεγάλες σταδιοδρομίες και καλύτερες προοπτικές ζωής.

Η Εβδομάδα συγκεντρώνει τους φορείς παροχής εκπαίδευσης και κατάρτισης, τις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, τις δημόσιες αρχές, επιχειρηματικές οργανώσεις και το ευρύτερο κοινό για την αύξηση του κύρους της ΕΕΚ.

Η κύρια Εβδομάδα λαμβάνει χώρα από τις 5 έως τις 9 Δεκεμβρίου 2016 και υποστηρίζεται από δραστηριότητες και εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλη την Ευρώπη από τον Σεπτέμβριο έως το Δεκέμβριο του 2016.

Στην Πάτρα, το Ι.ΙΕΚ Βέργη διοργανώνει σήμερα Τρίτη 6 Δεκεμβρίου εκδήλωση με τίτλο «Γιορτάζουμε το Erasmus», κατά τη διάρκεια της οποίας θα μιλήσουν σπουδαστές που έζησαν πρόσφατα την εμπειρία εργασίας στο εξωτερικό και θα δοθούν πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ για το πώς κι αυτοί μπορούν να συμμετέχουν σε σχετικά προγράμματα. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ι.ΙΕΚ Βέργη (Ζαϊμη 21, 2ος όροφος).

To video της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (με την ελληνική συμμετοχή στο 23'.30") είναι αναρτημένο στη διεύθυνση:https://www.facebook.com/iiekvergi/?fref=nf&pnref=story

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά