Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Διπλασίασε τις νίκες της η Ακαδημία των σπορ

Χάντμπολ: Διπλασίασε τις νίκες της η Ακα...

Κέρδισε τον Πήγασο Κυψέλης

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες πραγματοποίησε η Ακαδημία των Σπορ χθες στο Κουκούλι, όπου επικράτησε του Πήγασου Κυψέλης με 37-16. Οι παίκτες της πατρινής ομάδας κατάφεραν από το πρώτο 10λεπτο να πάρουν μια διαφορά στο σκορ  με 7-0.

Μια διαφορά την οποία άρχισαν να την διευρύνουν και να κλείσει το ημίχρονο με την διαφορά του 16-4.

Αυτό έδωσε το δικαίωμα στην τεχνική ηγεσία της Ακαδημίας να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχαν στην διάθεσή τους από το ά ημίχρονο με διάφορα σχήματα. Στην επανάληψη  του β΄ ημιχρόνου ανέβασαν περισσότερο στροφές, έτρεξαν περισσότερο στην επίθεση,  πραγματοποιώντας μάλιστα διάφορες ενέργειες στην επίθεση που πρόσφεραν θέαμα στους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού  ήταν ότι σκόραραν 11 παίκτες από την 16αδα, ενώ μεγάλη εντύπωση προξένησε σε όλους τους φιλάθλους το δέσιμο και το νεαρό της ηλικίας της νέας Πατρινής ομάδος που φαίνεται να έχει "βρει το δρόμο της " ως νέα ομάδα.

Ο έφορος της ομάδος κ. Κώστας Διαμαντόπουλος δήλωσε: "Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την ανταπόκριση στο κάλεσμα μας. Είμαι σίγουρος ότι αποζημιώθηκαν από το θέμα που πρόσφεραν οι αθλητές μας παρότι η διαφορά ήταν μεγάλη στο σκορ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και κοιτάμε τον επόμενο αγώνα".

ΑΚΑΔΗΜΑΙ ΤΩΝ ΣΠΟΡ:(Γ. Παπαγιαννόπουλος – Ε. Αραβαντινού):  Γεωργίου 6, Κωνσταντινίδης 1, Μακρυδάκης 4, Δ. Βύρλος 2,  Μαρκάτος 2, Παπαδόπουλος , Μάρκοβιτς 3, Τσάμης, Λαμπρόπουλος 1, Α.  Παπαγιαννόπουλος 8, Παπαλέξης 1, Χαραλαμπάκης, Παπανικολάου, Καραγιάννης, Χαμαλίδης 1, Καλούδης 8.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χάντμπολ: Με το "δεξί" η Ακαδημία των σπορ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports