Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 μπάσκετ: Στην Περιβόλα είναι Απόλλωνας! - Άνετη επικράτηση επί της Δόξας Λευκάδας

Α1 μπάσκετ: Στην Περιβόλα είναι Απόλλωνα...

Οι "μελανόλευκοι" επικράτησαν των νησιωτών με 74-65 και ξεκόλλησαν από τον πάτο της βαθμολογίας

Εκτός έδρας δεν τα καταφέρνει, όμως στην Πάτρα ο Απόλλωνας «πετάει» και το απέδειξε και στο ματς με την Δόξα Λευκάδας, επικρατώντας εύκολα (74-65) στην ένατη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ. Όσο η αμυντική του συμπεριφορά ήταν η δέουσα, ο Απόλλων Πατρών Carna δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στη Δόξα Λευκάδας.

Από τη στιγμή που το πρόβλημα στα μετόπισθεν κράτησε μόλις ένα δεκάλεπτο (το δεύτερο), η ομάδα του Κώστα Μέξα δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη απέναντι στους νεοφώτιστους (74-65) για την 9η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Απόλλων Πατρών Carna είχε το πάνω χέρι στο παιχνίδι από νωρίς, με την ευστοχία από την περιφέρεια να του παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια. Το +13 (25-12) του α' δεκαλέπτου ήταν το πρώτο δείγμα υπεροχής των "μελανόλευκων", οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να το διατηρήσουν μέχρι την ανάπαυλα.

Η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου αντέδρασε στο φινάλε της β' περιόδου, για να ρίξει τη διαφορά στους έξι (40-34) και να ανεβάσει κατακόρυφα το ενδιαφέρον.

Από τη στιγμή που επέστρεψαν στο παρκέ οι ομάδες, η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε πολύ. Οι γηπεδούχοι διατηρούσαν το προβάδισμα, οι φιλοξενούμενοι πάλευαν, αλλά δεν είχαν το κάτι παραπάνω για να προηγηθούν.

Αντίθετα, ο Απόλλων Πατρών Carna είχε στις τάξεις του τον Νικ Ράσελ, που σκόραρε όποτε χρειαζόταν για να αποτελέσει τον βασικότερο λόγο που η νίκη κατέληξε στην ομάδα του (74-65).

Τα δεκάλεπτα: 25-12, 40-34, 58-51, 74-65.

Απόλλων Πατρών Carna (Μέξας): Χίκεϊ 5 (1), Διαμαντάκος 6, Σλαφτσάκης 10 (1), Μπάβτσιτς 9 (2), Καλινόσκι 12 (2), Κόμπινς 6, Βεργίνης 2, Ντούβνιακ 6, Ράσελ 18, Τσιάρας.

Δόξα Λευκάδας (Μαρκόπουλος): Δεμερτζής 2, Μπασάμπε 3, Ψαθάς 1, Τσαλδάρης 14 (4), Ουέλς 13 (1), Πεταλωτής, Σκοτ 9, Ντόμπλας 10, Ρόμπινσον 13 (3), Τζόνσον.

 

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης στην Περιβόλα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports