Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

«ΤΑΓΙΑΝΤΡΕΟΣ» PARTY: Η LADY ΗΡΘΕ ΚΙ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

«ΤΑΓΙΑΝΤΡΕΟΣ» PARTY: Η LADY ΗΡΘΕ ΚΙ ΕΔΕΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μετέτρεψε το W σε λαική πίστα

Άλλο ένα πάρτι σε ημέρα μεγάλης γιορτής καθιερώθηκε Τετάρτη βράδυ ανήμερα του Πολιούχου με τη σφραγίδα του Χάρη Παναγόπουλου, με τα γνώριμα συνθετικά της χαράς, του κεφιού, της ευρύτερης παρείστικης συνάντησης με γνήσια fun διάθεση. Όμως τελικά η καθηλωτική παρουσία της guest star Αντζελας Δημητρίου ήταν που έκανε τη μεγάλη διαφορά: Οσοι περίμεναν ένα live με cult χαρακτηριστικά διαψεύστηκαν, γιατί η τραγουδίστρια της «χρυσής εποχής» του ’90 ήταν όντως μια lady του πάλκου γεμάτη αέρα, αυτοπεποίθηση, κρυστάλλινη φωνή, ικανή να μετατρέψει από το πρώτο λεπτό το W/Events του Ρίου σε πίστα.

Η Αντζελα εισέβαλε στη σκηνή στις 9.15 με το άσμα «Φωτιά στα σαββατόβραδα» ξεσηκώνοντας άπαντες μεμιάς. Ενώ ήταν ένα afternoon party όλοι αισθάνθηκαν αυτόματα … παράωρα. Τραγούδησε πάνω από δίωρο όλα τα προσωπικά της σουξέ προκαλώντας μεγάλα ντέρτια και λουλουδοπόλεμο. Τα κινητά πήραν φωτιά και τα χέρια υψώθηκαν σε καναπεδάκια, πάσα και διαδρόμους. Στο τέλος φάνηκε πολύ συγκινημένη με την αποδοχή της σε ένα νεανικό πάρτι με τόσο εκδηλωτικό κοινό και είπε «Να με έχει ο Θεός καλά να σας ξαναδώ».

 

Το εν λόγω πάρτι αρχικά γοήτευσε με τον πολύ πατρινό, χιουμοριστικό τίτλο του «Ταγιαντρεός» αλλά τελικά και η ανατρεπτική καλλιτεχνική επιλογή δικαιώθηκε. Να περιμένουμε κι άλλα τέτοια;

 

(Oπως μάθαμε η Αντζελα έφθασε ως λιγομίλητη ντίβα με πενταμελή συνοδεία, μετά όμως συμπεριφέρθηκε πολύ γλυκά... Διανυκτέρευσε στο Patra Palace)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View