Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΣΣΑΝΔΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΕΚΘΕΤΕΙ Η ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ-ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΙΩΑΝΝΑ ΓΑΒΡΙΗΛ

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΣΣΑΝΔΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Υπερβατικά τοπία σε κίνηση

Τα εξπρεσιονιστικά χρωματιστά τοπία της αθηναίας ψυχιάτρου και ψυχαναλύτριας Ιωάννας Γαβριήλ που έχει εργαστεί για χρόνια στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών παρουσιάζει η αίθουσα τέχνης και κορνιζοποιίας «Παλίσσανδρος» της Ερμού. Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για αυτή την Παρσκευή 2 Δεκεμβρίου στις 8.30 μ.μ.

 

Η δημιουργός έχει μαθητεύσει στο Art Students League της Νέας Υόρκης, στο Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων σε διεύθυνση Κλεοπάτρας Δίγκα και για μεγάλο διάστημα δίπλα στη ζωγράφο Ρουθ Κακουλίδου. Εχει λάβει μέρος και διακριθεί σε τέσσερις ομαδικές εκθέσεις του συλλόγου Ιατρών Καλλιτεχνών και πραγματοποιήσει ατομική έκθεση στην αίθουσα Underground  στου Ψυρρή. Θεωρεί την Πάτρα δεύτερη πατρίδα της και χαίρεται ιδιαίτερα που επιστρέφει για να επιδείξει την τελευταία της εικαστική δουλειά.

Όπως θα δείτε, τα έργα της είναι τοπιογραφίες με ονειρική ροή και έντονες φωτοσκιάσεις, ώστε να δημιουργείται η εντύπωση διαρκούς κίνησης. «Χάνεσαι» σε γραμμώσεις φυγής. Μοιάζει λες και κοιτάς έξω από ένα παράθυρο οχήματος που τρέχει. Η Ιωάννα Γαβριήλ ζωγραφίζει με αφηρημένο προσωπικό ύφος μετά από συνεχή εξερεύνηση τεχνικής και υλικών.

 

*Η έκθεση της Ιωάννας Γαβριήλ θα διαρκέσει ως τις 17 Δεκεμβρίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View