Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Με το βλέμμα στον Πήγασο η Ακαδημία των σπορ

Χάντμπολ: Με το βλέμμα στον Πήγασο η Ακα...

Μετά τη νίκη επί της Φθίας στη Λαμία και τα γούρια

Με το δεξί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β΄ εθνικής κατηγορίας ανδρών μπήκε η Ακαδημία των Σπορ. Νίκησε στην Λαμία την ομάδα της Φθίας και τώρα η προσοχή της στρέφεται στον Σαββατιάτικο αγώνα στις (17:30) στο Κουκούλι με αντίπαλο  την ομάδα του Πήγασου Κυψέλης.

Μπορεί η πρεμιέρα να αποτελεί παρελθόν, όλοι όμως έχουν να λένε για το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον σύλλογο. Οι νέες προσθήκες παικτών έχουν "δέσει" με τους παλιότερους παίκτες και όλοι μαζί όπως έδειξαν στην πρεμιέρα, θα αποτελέσουν ένα ισχυρό σύνολο.

 

Τα γούρια των εκτός έδρας αγώνων….

Στο ίδιο σημείο στο Γαλαξίδι ( όταν η ομάδα έχει αγώνα στην Λαμία σταματάει στο συγκεκριμένο σημείο) τραβήχτηκε και η καθιερωμένη φωτογραφία της αποστολής, γεγονός που έχει αποδειχτεί γούρικο, μιας και ποτέ η Ακαδημία των Σπορ δεν έχει ηττηθεί στην Λαμία όταν έχει επίσημο αγώνα.

Επίσης  την αποστολή στην Λαμία ακολούθησε (όπως και πέρσι στους εκτός έδρας αγώνες )  ένας εκ των χορηγών που στηρίζουν το τμήμα, ο  κ. Νίκος Καλούδης( κατάστημα ελαστικών, πρώτος από αριστερά στην φωτογραφία) και  ο Γεράσιμος Παρασκευόπουλος (δίπλα του) ιδιοκτήτης της γνωστής ταξιδιωτικής  εταιρείας στην πόλη μας.

Μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Χρήστο Δεβελέγκα (καθιστός εμπρός) είναι η τριάδα που ο προπονητής Γιάννης Παπαγιαννόπουλος  τους "επιστρατεύει" στους εκτός έδρας αγώνες, για να έχει την τύχη με το μέρος του.

Στην υπόλοιπη φωτογραφία διακρίνονται και οι: Γ. Παπαγιαννόπουλος, Κ. Κωνσταντινίδης, Ν. Γαλάντες, Ν. Διάφας, Φ. Χαραλαμπάκης, Δ. Βύρλος, Ε. Βύρλος, Π. Μαρκάτος, Μ. Μάρκοβιτς, Α. Τσάμης, Α. Χαμαλίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Δ. Μήλας, Δ. Καλούδης, Δ. Μακρυδάκης, Κ. Γεωργίου και Α. Παπαγιαννόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χάντμπολ: Με το "δεξί" η Ακαδημία των σπορ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports