Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΔΕΥΤΕΡΑ 5/12 ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΣΑΙ ΤΟΥ INNER WHEEL ΠΑΤΡΩΝ ΒΟΡΡΑ – ΡΙΟΥ ΣΤΟ PATRA PALACE

ΔΕΥΤΕΡΑ 5/12 ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΣΑΙ Τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Kάλεσμα αγάπης και προσφοράς

Το καθιερωμένο, χριστουγεννιάτικο τσάι με φιλανθρωπικό σκοπό σε εκλεπτυσμένο, φιλικό και γιορτινό κλίμα διοργανώνουν οι δραστήριες κυρίες του Oμίλου Inner Wheel Πατρών Βορρά –Ρίου την ερχόμενη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Patras Palace στις 6.30 το βραδάκι. Για πρώτη φορά σε αυτό το χώρο, ο όμιλος θα προσφέρει γεύσεις των ημερών και θα παρουσιάσει επίδειξη μόδας με ρούχα του καταστήματος Raxevsky καθώς και γούνες και δερμάτινα του καταστήματος "Αγνή".Τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στην "Κιβωτό της Αγάπης"

Η γυναικοκρατούμενη εκδήλωση έχει πάντα ιδιαίτερη απήχηση, πέρυσι η προσέλευση ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Θυμίζουμε πως ο Inner Wheel Πατρών Βορρά-Ρίου στηρίζει οικονομικά, ηθικά και με προσωπική εργασία λιγότερο τυχερούς συνανθρώπους μας, από μικρά παιδιά έως ηλικιωμένους και ασθενείς, ενισχύοντας με συνέπεια ιδρύματα της Πάτρας. Οι εκδηλώσεις έχουν πάντα τον ίδιο στόχο της ανθρωπιστικής και κοινωνικής προσφοράς και στοχεύουν να ξυπνήσουν την ευαισθησία και την αγάπη για το συνάνθρωπο στις καρδιές όλων μας. Οι κυρίες του Inner Wheel συνδυάζουν τα καθημερινά τους καθήκοντα στον εμπορικό, επιχειρηματικό, επιστημονικό κόσμο με την διάθεση αλληλεγγύης.

Πρόεδρος είναι η κ. Κίττυ Σταγκοπουλου-Ζωγοπουλου , Αντιπρόεδρος η Αλέκα Σπυροπούλου, Γραμματέας η Θεοδώρα Σαλαμαλίκη, Ταμίας η Πέγκυ Καρετσου, ISO η Κλαίρη Ασκουνη, Μέλη οι Νεκταρία Καλογεροπούλου, Ελένη Παυλή, Υπεύθυνη ίντερνετ η Σίσσυ Αυγερινου-Λιουτα, Εκπρόσωποι Περιφέρειας οι Μαρία Ασημακοπούλου και Άντα Δέββε.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View