Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Δείτε τη σύνθεση του πρώτου εκλεγμένου ΔΣ της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων-Τέσσερα χρόνια χωρίς τον Θανάση Τσιπινάκη

Πάτρα:Δείτε τη σύνθεση του πρώτου εκλεγμ...

Πρόεδρο ο Γιώργος Ζεππάτος

Ο Γιώργος Ζεππάτος είναι ο Πρόεδρος του πρώτου Δ.Σ. της Ορχήστρας Νυκτών εγχόρδων.Οι εκλογές έγιναν στις 9 Νοεμβρίου, ενώ παράλληλα φέτος συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια χωρίς τον ιδρυτή, καλλιτεχνικό διευθυντή και μαέστρο της, Θανάση Τσιπινάκη.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση "το πρώτο εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων, μετά τις αρχαιρεσίες της 9ης Νοέμβρη του 2016 συγκροτήθηκε σε Σώμα, με την παρακάτω σύνθεση :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ζεππάτος Γεώργιος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ      Καλέρης Ηρακλής

ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Μαντάς Ευάγγελος

ΤΑΜΙΑΣ                     Ταμβάκη Ανθή

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ            Θεοδωροπούλου Γεωργία

Αναπληρωματικά Μέλη

1.Αναστασόπουλος Βασίλειος

2.Κοζίας Γεώργιος

3.Μπαράκου Λεμονιά

4.Ζαχαρόπουλος Ιωάννης

Επίσης συγκροτήθηκε σε Σώμα και η Εξελεγκτική Επιτροπή , ως εξής :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ         Μπαράκου Λεμονιά

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   Ψηλοπαναγιώτη Ανδρομάχη

ΜΕΛΟΣ                Σπυράκη Ελένη

Αναπληρωματικό μέλος ο Ζαχαρόπουλος Ιωάννης

Εκλεγμένα και αναπληρωματικά μέλη κατέθεσαν ομόφωνα κοινή δήλωση ότι θα εργασθούν ενωτικά ,δραστήρια και μαζικά για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του Συλλόγου με βάση το Καταστατικό του για τη μεγαλύτερη δυνατή ηθική και οικονομική  υποστήριξη στο δημιουργικό έργο της Ορχήστρας, πάντοτε σε στενή και αγαστή συνεργασία με την Ορχήστρα και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων στον οποίο η Ορχήστρα υπάγεται οργανικά.

Το πρώτο εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τα μέλη  του Συλλόγου για τη μαζική προσέλευση στις αρχαιρεσίες και καλεί όλους τους φίλους της Ορχήστρας να γίνουν και μέλη του Συλλόγου. ([email protected])

Το νέο Δ.Σ. επίσης αφιερώνει με μεγάλη συγκίνηση τη δράση του  στον ιδρυτή και καλλιτεχνικό Διευθυντή της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων,  ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΠΙΝΑΚΗ , ο οποίος πριν 4 χρόνια (25 Νοέμβρη 2012) «αναχώρησε για τη μουσική Γειτονιά των Αγγέλων» και απευθύνει θερμό και εγκάρδιο χαιρετισμό σε όλα τα μέλη της Ορχήστρας που μας κάνουν συνεχώς υπερήφανους ως δημότες της Πάτρας με το σπουδαίο καλλιτεχνικό έργο και το σπάνιο ήθος τους.

Τέλος ευχαριστεί όλα τα μέσα  ενημέρωσης της πόλης μας και της περιφέρειας για τη μέχρι σήμερα στήριξη του Συλλόγου και της Ορχήστρας και προσδοκά στη συνέχιση αυτής της συνεργασίας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις