Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: Ξεκινά το πρωτάθλημα και η ΑΕΚ θέλει τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά

Σούπερ Λίγκα: Ξεκινά το πρωτάθλημα και η...

Τρία παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν σήμερα

Με τρία παιχνίδια, εκ των οποίων το πιο σημαντικό θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, επαναρχίζει σήμερα το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πλατανιά (19:30) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής με αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές.

Στα δύο τελευταία ματς που έδωσε στο ΟΑΚΑ η Ένωση αναδείχθηκε ισόπαλη με Πανιώνιο (0-0) και Ατρόμητο (2-2), ενώ ενδιάμεσα είχε ηττηθεί στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ (0-1).

Μεσολάβησαν αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες στους «κιτρινόμαυρους», με κυριότερα την αποδέσμευση του Τζόλεον Λέσκοτ, αλλά και την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα Σπάτα, όπου έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές για την εικόνα που παρουσιάζουν.

Η νίκη εναντίον των Κρητών θεωρείται επιτακτική ανάγκη στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, προκειμένου η ομάδα να «ανέβει» ψυχολογικά, αλλά και βαθμολογικά.

Η «αυλαία» του σημερινού προγράμματος θα γίνει στις 15:00 στους «Ζωσιμάδες», όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει την Βέροια, ενώ στις 17:15 ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί τη Λάρισα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Τέλος από την ΑΕΚ ο Τζολέον Λέσκοτ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports