Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας υποδέχεται (17:00) τα Τρίκαλα

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας υποδέχεται (17:00) τα Τρίκαλα

Με στόχο την τέταρτη νίκη του

O Προμηθέας θα κυνηγήσει την τέταρτη νίκη του στην φετινή Basket League, σήμερα στις 5 το απόγευμα στο "Δ. Τόφαλος", κόντρα στα Τρίκαλα, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο για την ομάδα του Νίκου Βετούλα.

Και αυτό γιατί η αντίπαλη ομάδα είναι ανεβασμένη αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά μετά την επικράτησή της επί του ΠΑΟΚ.

Ο κόουτς του Προμηθέα, Νίκος Βετούλας θα έχει στη διάθεσή του και τον Λασάν Κρόμα, με τον Αμερικανό γκαρντ-φόργουορντ να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με την φανέλα της πατρινής ομάδας.

Διαθέσιμοι θα είναι και οι Κλαρκ, Γιαννικόπουλος, Γκίκας, Πέττας, Γερομιχαλός, Φαγιέ, Γράβας, Τσάμης, Τζόνσον, Σαρικόπουλος και Μουρ.

* Το παιχνίδι θα διευθύνουν οι Γιώργος Πουρσανίδης (Θεσσαλονίκης), Γιώργος Γεωργιάδης (Θεσσαλονίκης) και Αντώνης Αναστόπουλος (Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου). Κομισάριος θα είναι ο Γ. Παπαδόπουλος.

* Οι φίλοι του Προμηθέα καλούνται να βρίσκονται στο «Τόφαλος» τουλάχιστον μια ώρα πριν από το τζάμπολ, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους κατά την είσοδό τους στο «κλειστό».

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ υπάρχουν και μειωμένα για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους στην τιμή των 7 ευρώ.

Ο Προμηθέας απευθύνει κάλεσμα στην μπασκετική Πάτρα να αποτελέσει για μια ακόμη φορά τον 6ο παίκτη της ομάδας στην προσπάθειά της για τη νίκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports