Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. SELFRIDGES, HARRODS, HARVEY NICHOLS

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΕΚΘΑΜΒΩΤΙΚΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Santa Claus Party ή Italian Opera;

Το γιορτινό Λονδίνο λαμποκοπά τις τελευταίες εβδομάδες εν όψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και παραδοσιακά τα μεγάλα και υπέρλαμπρα πολυκαταστήματα και concept stores είναι τα αδιαμφισβήτητα αξιοθέατα των ημερών. Τεράστια επιτελεία ειδικών προετοιμάζουν τις φημισμένες βιτρίνες του κέντρου της ξελογιάστρας βρετανικής μεγαλούπολης, που «αφηγείται» κάθε χρόνο τα πιο πληθωρικά shopping παραμύθια μαγεύοντας τα πλήθη. Τι παρουσιάζεται όμως φέτος;

ΠΑΜΕ SELFRIDGES

Ο πελώριος και εμβληματικός «ναός» της multibrand luxury κατανάλωσης στην πασίγνωστη Oxford Street αποτελεί κλασικό υπερθέαμα στο χριστουγεννιάτικο Λονδίνο. Φέτος, επιχειρήθηκε διάκοσμος με πιο παραδοσιακή προσέγγιση καθώς επέστρεψε ο Αγιος Βασίλης σε super glamour εκδοχή. Επί της ουσίας ο κεφάτος Santa πάει σε πάρτι σε κάποιο χιονισμένο, κοσμοπολίτικο θέρετρο.  Οι δώδεκα βιτρινες της Oxford μας ταξιδεύουν σε παγωμένη ονειροχώρα όπου τα πιο αντιπροσωπευτικά ρούχα και αξεσουάρ κορυφαίων fashion brands αναδεικνύονται σε σκηνές κοσμικής συναναστροφής και περιήγησης. Ατέλειωτο γκλίτερ, τόνοι κομφετί, πάνω από 100 ντισκομπάλες και 6000 μέτρα φωτεινού led καλωδίου χρησιμοποιήθηκαν. Όπως υπολογίζεται περνάει από αυτές τις βιτρίνες 100.000 κόσμος ημερησίως!

 

HARRODS KAI HARVEY NICHOLS

Το ιστορικό «παλάτι» της ευδαιμονίας Harrods για πρώτη φορά συνάπτει συνεργασία για το γιορτινό του ντεκόρ. Ο στόχος είναι να δείχνει μεμιάς την βρετανική του καταγωγή με «συνεταίρο» τον οίκο Burberry. «Α very British fairytale» το σύνθημα με γκαμπαρντίνες, καρώ, ομπρελάκια, vintage στοιχεία και μίνιμαλ εικαστικά κύμματα σε πρώτο πλάνο. Στην ίδια περιοχή το Knightsbridge, χαζεύουμε και τις βιτρίνες του Harvey Nichols. Φέτος έχουν θέμα την ιταλική Αναγέννηση, την όπερα, τη Βενετία και το Μιλάνο. Με βασικό χρωματικό τόνο το λευκό, οι κούκλες αιωρούνται, φορούν μάσκες και αποπνέουν «τεατράλε» διάθεση. Χρησιμοποιήθηκαν 100.000 αστραφτερές χιονόμπαλες και σύννεφα από αληθινό μαλλί δυο χιλιομέτρων!

ΔΡΟΜΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΙΚ

Σας έχουμε και φωτογραφίες από δρόμους και μπουτίκ, (Oxford, Carnaby, Bond, Regend, Browns) έτσι για να νιώσετε πρώιμα Χριστούγεννα ως ενημερωμένοι πολίτες του κόσμου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View