Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φραντζής: "Καλύτεροι μέρα με τη μέρα"

Φραντζής: "Καλύτεροι μέρα με τη μέρα"

Αυτά τόνισε ο παίκτης του Έσπερου ΑΟΠΑ

«Νομίζω πως πλέον έχουμε προσαρμοστεί πλήρως στην ξαφνική αλλαγή κατηγορίας που έγινε και μέρα με τη μέρα γινόμαστε όλο και καλύτεροι». Αυτά τόνισε ο Φίλιππος Φραντζής, του Έσπερου ΑΟΠΑ σε ερώτηση για την αλλαγή Κατηγορίας.

Ποιος είναι ο στόχος;

«Nα βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην τελική κατάταξη και αν είναι δυνατόν να καταλάβουμε μια εκ των δυο θέσεων που οδηγούν στην άνοδο χωρίς αυτό να μας δημιουργεί άγχος και «πρέπει» για να το πετύχουμε».

Ποια η άποψή σου για τη φετινή Γ' Εθνική;

«Έχει πολλές καλές και έμπειρες ομάδες και ακόμα και αυτές που βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη διαθέτουν καλούς παίχτες και μπορούν να κάνουν ζημιά σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Δεν μπορείς να επαναπαυτείς με κανέναν αντίπαλο».

Τί πρέπει να κάνετε για να πάρετε τη νίκη στην Πετρούπολη;

«Η Πετρούπολη είναι μια καλή και νεανική ομάδα που παίζει γρήγορο μπάσκετ και νομίζω την αδικεί η μέχρι τώρα πορεία της. Διψάει για την πρώτη νίκη και πρέπει να ακολουθήσουμε πίστα το πλάνο που θα μας δώσει ο κόουτς ώστε να αντεπεξέλθουμε και να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως».

Ο δικός σου στόχος;

«Θέλω να βοηθάω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της με οποιοδήποτε τρόπο. Όπου με χρειάζεται ο κόουτς και οποίες οδηγίες μου δώσει να τις εκτελώ για να επιτυγχάνουμε νίκες και διακρίσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Η Παναχαϊκή συνεχίζει αήττητη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports