Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τι συνέβη μακριά από τις κάμερες στο δείπνο προς τιμήν του Ομπάμα - Οι...selfies, ο ενθουσιασμός και οι εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες-ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Τι συνέβη μακριά από τις κάμερες στο δεί...

Παραλειπόμενα της χθεσινής βραδιάς

Το δείπνο ξεκίνησε με την ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων των ΗΠΑ και της Ελλάδας και ακολούθησαν η προσφώνηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και η αντιφώνηση του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσαν τα παιδιά της Λυρικής Σκηνής, που τραγούδησαν τέσσερα τραγούδια : Το "imagine" του Τζον Λένον, και το "Sound of Silence» των Simon και Garfunkel, καθώς και το «Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ» σε στίχους Οδυσσέα Ελύτη και Μουσική Μίκη Θεοδωράκη, καθώς και το «Χρυσοπράσινο Φύλλο» σε στίχους Λεωνίδα Μαλένη και Μουσική Μίκη Θεοδωράκη. Η χορωδία ενθουσίασε τον Αμερικανό πρόεδρο που έσπευσε να φωτογραφηθεί με τα παιδιά.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν εξαιρετικά χαλαρός και πάρα πολύ θερμός, καθώς χαιρέτησε τους πάντες ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στην σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ, Σούζαν Ράις η οποία έχει σήμερα τα γενέθλιά της. Επανέλαβε δε πολλές φορές ότι θέλει να επισκεφθεί ξανά την Ελλάδα.

Ο Μπάρακ Ομπάμα διακρίνεται για την ευγένεια του και έτσι στο πλαίσιο αυτό χαιρέτισε με θέρμη όλες τις γραμματείς του Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, ανάμεσα τους βρισκόταν και η Ιωάννα Πεππέ, επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού.

Στα παραλειπόμενα της χθεσινής βραδιάς, η υπουργός Τουρισμού και βουλευτής των ΑΝΕΛ Ελενα Κουντουρά δεν... αντιστάθηκε στον πειρασμό και έσπευσε να ζητήσει να βγάλει μια σέλφι με τον Ομπάμα, την οποία δεν αρνήθηκε ο αμερικανός πρόεδρος, ενώ εντυπωσιακές ήταν οι παρουσίες της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και της Μαριάννας Λάτση που παρέστησαν στο δείπνο.

Η Μαριάννα Λάτση

Η Μαριάννα Λάτση

Η Μαριάννα Λάτση

Ο προσωπικός φωτογράφος του προέδρου μάλιστα ανήρτησε στον λογαριασμό του στο instagram ΒΙΝΤΕΟ από την απόδοση των τραγουδιών και την ατμόσφαιρα οπυ επικρατούσε στο δείπνο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ο Αμερικανός πρόεδρος εντυπωσιάστηκε και από τις στολές των κοριτσιών του Λυκείου Ελληνίδων και δεν δίστασε να τις χαιρετίσει μία μία και να τους ρωτήσει για τις δραστηριότητές τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight