Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 16 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 16 Νοεμβρίου

Κριός

Η Σελήνη διατρέχει το επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων σήμερα και θα είναι μια μέρα ζωηρή, με πολλές συναντήσεις και κουβεντούλα. Δεν σχηματίζει σπουδαίες όψεις, οπότε δεν αναμένονται δυσκολίες. Έμφαση στη μάθηση, σε σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα. Αρκετές έξυπνες ιδέες. Μετακινήσεις, βόλτες, ταξιδάκια. Έμφαση επίσης στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές γείτονες.

Ταύρος

Κυρίως σε ζητήματα οικονομικά κι αποκτημάτων δίνει έμφαση σήμερα η Σελήνη, μια μέρα με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές, χωρίς να αναμένονται άγχη ή εμπόδια, καθώς η Σελήνη δε σχηματίζει σπουδαίες όψεις. Πιο ήρεμο το κλίμα, θα μπορέσετε να απολαύσετε τα αποκτήματά σας, τις αισθήσεις, το καλό φαγητό, τη μουσική.

Δίδυμοι

Καθώς η Σελήνη θα διατρέχει και σήμερα το ζώδιό σας, θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, στην οποία θα πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες κι αποφάσεις. Καλή μέρα για ξεκινήματα. Ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας και τα θέλω σας. Δεν σχηματίζονται σπουδαίες όψεις, οπότε δεν αναμένονται εμπόδια στην πραγματοποίηση των στόχων σας.

Καρκίνος

Ευκαιρία να ησυχάσετε σήμερα, πιθανόν να βρείτε το χρόνο να απομονωθείτε, να ηρεμήσετε και να κοιμηθείτε περισσότερο, ενώ η Σελήνη δε σχηματίζει σπουδαίες όψεις, οπότε αναμένεται να είναι μια ήπια μέρα. Κάνετε ορισμένους απολογισμούς, καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο. Κλείσιμο κύκλων ή θεμάτων. Ενασχόληση με τέχνη, φιλανθρωπία, πνευματικότητα.

Λέων

Εύκολα κινούνται τα περισσότερα θέματά σας σήμερα, σε μια μέρα πιο αρμονική, κοινωνική κι ευχάριστη, καθώς η Σελήνη δε σχηματίζει σπουδαίες όψεις. Η εστίαση της προσοχής βρίσκεται κυρίως στους φίλους, τις ομάδες, τους συλλόγους, αλλά και στη δικτύωση, στο ίντερνετ και τα social media. Σκέψεις και σχέδια για το μέλλον.

Παρθένος

Έμφαση στα επαγγελματικά σας κυρίως δίνει τώρα η Σελήνη, χωρίς όμως να αναμένονται και ιδιαίτερες εξελίξεις, καθώς δεν σχηματίζονται σπουδαίες όψεις. Επαφές με άτομα εξουσίας. Φαίνεστε πιο πολύ δημοσίως σήμερα, και πιθανόν να προωθείτε τον εαυτό σας επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Αυξημένες υποχρεώσεις, χωρίς όμως δυσκολία στην εκτέλεσή τους.

Ζυγός

Πιο άνετη και χωρίς πιέσεις αναμένεται η σημερινή μέρα, με αρκετή αισιοδοξία, ανοιχτή διάθεση και χιούμορ. Η Σελήνη δίνει έμφαση κυρίως σε ζητήματα εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό και με ξένους. Καλή μέρα για συγγραφή, μελέτη, διδασκαλία, φιλοσοφία. Δεν αναμένονται ιδιαίτερα εμπόδια, καθώς δεν σχηματίζονται σπουδαίες όψεις.

Σκορπιός

Πιο εσωστρεφής μέρα για το ζώδιό σας, επικεντρώνεστε στο μέσα σας – καλή μέρα για ψυχανάλυση, εσωτερισμό και κάθε είδους έρευνα. Η Σελήνη δίνει επίσης έμφαση σε οικονομικά θέματα, κυρίως ό,τι αφορά τα οικονομικά του συντρόφου, ή δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, φορολογικά, κληρονομικά ή άλλα ζητήματα, χωρίς εμπόδια στην τακτοποίησή τους.

Τοξότης

Αρμονική και κοινωνική η σημερινή μέρα, χωρίς ιδιαίτερες πιέσεις, καθώς δεν σχηματίζονται σημαντικές όψεις. Ευχάριστες συναντήσεις πιθανές και γνωριμίες, ενώ ασχολείστε πιο πολύ με τον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους άλλους γενικά, και με το πώς να κρατάτε ισορροπίες. Εύκολα μπορείτε να επιτύχετε συμφωνίες ή συμβιβασμούς. Ενασχόληση με θέματα τέχνης κι αισθητικής.

Αιγόκερως

Μπορείτε σήμερα να τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές και λεπτομέρειες, τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και σε καθημερινά ζητήματα και στο νοικοκυριό σας -  παραγωγική μέρα. Καλή επίσης για καθαριότητα και τάξη. Η Σελήνη δεν σχηματίζει σπουδαίες όψεις, οπότε οι δουλειές βγαίνουν εύκολα. Ενασχόληση επίσης με θέματα υγείας, διατροφής αλλά και κατοικίδιων.

Υδροχόος

Είναι πιθανό σήμερα να έχετε ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, σε μια μέρα πιο ανέμελη και χαρούμενη γενικά, ενώ δεν σχηματίζονται σπουδαίες όψεις. Ευκαιρίες για σπορ, χόμπι, παιχνίδι εκδρομές, δημιουργικές δραστηριότητες αλλά και εξόδους και φλερτ – μια ερωτική μέρα. Θέαμα, θέατρο. Περισσότερη ενασχόληση με τα παιδιά.

Ιχθύες

Βγαίνει ο σπιτόγατος εαυτός σας σήμερα στην επιφάνεια, με τη Σελήνη να τονίζει τον τομέα του σπιτιού, κι έτσι θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο σας, με την οικογένειά σας και με ζητήματα ακινήτων. Ασχολείστε όμως και με τον “εσωτερικό” σας χώρο, με την ψυχολογία και τα συναισθήματά σας. Βγαίνουν αναμνήσεις και αναπολήσεις στην επιφάνεια.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being