Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η επίσκεψη του Ομπάμπα στην Ελλάδα... άδειασε την Αθήνα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η επίσκεψη του Ομπάμπα στην Ελλάδα... άδ...

Για τις ανάγκες του Αμερικανού Προέδρου

Η επίσκεψη του Μπάρακ Ομπάμα στην Ελλάδα έφερε ορατές αλλαγές στην πρωτεύουσα. Ο Εθνικός Κήπος είναι κλειστός, οι δρόμοι είναι γεμάτη αστυνομία και τα μέτρα ασφαλείας είναι πρωτοφανή.

Ο Ομπάμα έφτασε στην Αθήνα, η πόλη άδειασε και τα πάντα πλέον ορίζονται από τις ανάγκες του αμερικανού προέδρου που θα μείνει για τουλάχιστον 24 ακόμη ώρες στην Ελλάδα. Οι ελληνικές και οι αμερικανικές αρχές έχουν καταρτίσει λεπτομερές σχέδιο για την ασφαλή παραμονή του Αμερικανού Προέδρου, Από χθες το πρωί τέθηκαν αυστηρά μέτρα ασφαλείας με περιπολίες περίπου 4.500 αστυνομικών, ενώ στην Αθήνα έχουν φτάσει περισσότεροι από 500 Αμερικανοί πράκτορες και ελεύθεροι σκοπευτές.

Άνδρες της ασφάλειας, της ΕΥΠ και της αντιτρομοκρατικής καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής του Αμερικανού Προέδρου θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία, ενώ ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά για την ανίχνευση εκρηκτικών υλών θα αποτελούν τον προπομπό στα σημεία επίσκεψης του κ. Ομπάμα.

Την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016, οι αρχαιολογικοί χώροι της Ακρόπολης και των Κλιτύων (Βόρειας και Νότιας - Διονυσιακού Θεάτρου) θα παραμείνουν κλειστοί καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρα

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις