Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ: ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΗΧΗΡΟ «SKORDALIA PARTY» ΣΤΟ W ΤΟΥ ΡΙΟΥ

ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ: ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Σημαιάκια και ντέρτια ως τις 2 το πρωί

Δεν μπορεί να μην ακούσατε να μιλάνε τριγύρω για το «Skordalia Party» της Παρασκευής, ανήμερα της εθνικής επετείου! Κόσμος που «κυκλοφορεί» γενικώς, πρόσωπα από τις πιο γνωστές συντροφιές της πόλης, δεν αντιστάθηκαν βέβαια στο καθιερωμένο συναπάντημα με την οργανωτική υπογραφή και σύλληψη του Χάρη Παναγόπουλου. Για πρώτη φορά στο Ρίο, στους άπλετους χώρους του W/Events, φωταγωγημένο μοναδικά, διακοσμημένο επίκαιρα και με καταπληκτικό ήχο, ήταν πιο professional από ποτέ, προσελκύοντας 700 άτομα περίπου.

 

Το πάρτι ξεκίνησε μετά τις 5 αλλά ο περισσότερος κόσμος έφθασε κατά τις 7 με φοβερό κι ενθουσιώδη συνωστισμό 8.30-12.30 και φινάλε μετά τις 2 το πρωί! Ωραίες και κεφάτες παρουσίες από 20 έως και 50 ετών γιόρτασαν εκεί το «ΟΧΙ» χορεύοντας με ακράτητο και πολύ χαρούμενο παλμό.

Προσφέρθηκαν σε δίσκους ως παραδοσιακό πιάτο της ημέρας βακαλάος σκορδαλιά από το κέτερινγκ «Σεμέλη»-Kalamaki Bar και γλυκίσματα του ζαχαροπλαστείου «Μουσελίν». Τα ποτά ήταν άφθονα και η εξυπηρέτηση εξαιρετική από το επιτελείο του W, ενώ ο Χάρης Παναγόπουλος είχε στολίσει με σημαιάκια και μοίρασε γυαλιά με την ελληνική σημαία. Στην πίστα πραγματικά εντυπωσίασε το live δυόμισι ωρών των Alcatrash που μαζί με τον έμπειρο dj Γιώργο Καρρά επένδυσαν κυρίως σε «ξεσηκωτικά» ελληνικά άσματα. Όπως μάθαμε, ο κόσμος ήταν διπλάσιος από πέρυσι και τριπλάσιος από τα προηγούμενα χρόνια, κάτι που φάνηκε και από τις κρατήσεις μέρες πριν. «Μια εκδήλωση που περιμένουν και τη ζητάνε. Δεν πιστεύω πως φθάσαμε στην έβδομη χρονιά με τέτοια αναβάθμιση παροχών» μας σχολίασε ο Χάρης Παναγόπουλος.

Στο ίδιο μέρος, που πια λειτουργεί ως πολυχώρος αναμένονται εν όψει των Χριστουγέννων φιλανθρωπικά events και συναυλία, αλλά και το πάρτι The Day After στις 26/12, βασισμένο επίσης σε ιδέα του Χάρη. Σας έχουμε όμως όπως πάντα αντιπροσωπευτικά στιγμιότυπα από την εκρηκτική βραδιά της Παρασκευής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View