Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: "Καθάρισε" η Μπρέσια και μπαίνει στον όμιλο του Ολυμπιακού

Πόλο: "Καθάρισε" η Μπρέσια και...

Στο φετινό Τσάμπιονσ Λιγκ υδατοσφαίρισης

Η Μπρέσια θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο πρώτος αντίπαλος του Ολυμπιακού στο φετινό Τσάμπιονσ Λιγκ υδατοσφαίρισης. Η φιναλίστ του ιταλικού πρωταθλήματος ουσιαστικά εξασφάλισε από χθες βράδυ την πρόκριση στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Στον πρώτο αγώνα του Γ΄ προκριματικού γύρου συνέτριψε με 14-5 τη Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της 9ης Νοεμβρίου στο Μαυροβούνιο.

Πάσκοβατς και Ραντζέλοβιτς με τέσσερα γκολ έκαστος ήταν οι κορυφαίοι της Μπρέσια, την οποία οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν στις 30/11 στον Πειραιά, στην πρεμιέρα του Α΄ ομίλου.

Σε ό,τι αφορά την άλλη ομάδα που θα ενταχθεί στον όμιλο του Ολυμπιακού, η Ορβοσι νίκησε στη Βουδαπέστη 10-6 τη Βερόνα και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση, το οποίο όμως δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ασφαλές.

Στα άλλα δύο ζευγάρια, η Έγκερ νίκησε στην Κροατία 12-6 την Πριμόριε Ριέκα και «καπάρωσε» το εισιτήριο για τους ομίλους, ενώ το Ανόβερο πήρε ισχυρό προβάδισμα επικρατώντας στη Γερμανία της Οραντέα με 12-7.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Έκανε περίπατο ο Ολυμπιακός

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports