Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Έσπερο ΑΟΠΑ

Μπάσκετ: Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Έσπερο ΑΟΠΑ

Επί της Ερμιονίδας

Με 72-55 νίκησε ο Έσπερος ΑΟΠΑ στην Ερμιονίδα την ομώνυμη ομάδα στο εξ αναβολής παιχνίδι της Γ' Εθνικής μπάσκετ, το οποίο έγινε σε γεμάτο γήπεδο. Μάλιστα ο Έσπερος ΑΟΠΑ ξεκίνησε άσχημα, καθώς βρέθηκε πίσω στο 10λεπτο 19-12.

Στη συνέχεια όμως και όσο περνούσε ο χρόνος βελτίωνε σταδιακά την απόδοσή του. Ειδικά στην επανάληψη έσφιξε αρκετά την άμυνα του, πήρε διαφορά και την διατήρησε ως το τέλος χωρίς να κινδυνεύσει.

«Στο α' 10λεπτο παρουσιαστήκαμε νωθροί, αλλά αντιδράσαμε γρήγορα» δήλωσε ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ, Σπύρος Γκοργκόλης και συμπλήρωσε:

«Από την αρχή της γ' περιόδου επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, πήραμε διαφορά και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Ήμασταν πολύ καλοί στη δημιουργία και στο αμυντικό κομμάτι.

Συγχαρητήρια στα παιδιά που ανταπεξήλθαν, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και να στρέψουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Καλαμάτα.

Πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση από τα τρία παιχνίδια σε διάστημα μιας εβδομάδας και αυτό είναι ένα θέμα. Ομως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Καθημερινά και προσαρμοζόμαστε στην Κατηγορία και όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε»

Διαιτητές: Χρηστίδης και Καρδάρης

Τα 10λεπτα: 19-12, 12-20, 12-16, 12-24

ΕΡΜΙΟΝΗ ( Καλαϊτζάκης): Πέτρος Ευστρατίου 9 (1), Αγγελής 10, Θωμάς 3, Μαναριώτης, Γκολέμης, Βανδώρος, Κορίζης 10, Παναγιώτης Ευστρατίου 6, Τζουμάκας, Διαμαντόπουλος 17 (1), Πουλής

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ (Σπύρος Γκοργκόλης): Διαμαντόπουλος, Φραντζής 5 (1), Παπανικολόπουλος 5, Λαμπρόπουλος 7 (1), Ροκανάς, Θανόπουλος 21 (2), Παπαγεωργίου, Οικονομόπουλος 9, Πελεκούδας 4, Λυμπέρης 4, Αγγελόπουλος 17 (2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Ντέρμπι με το καλημέρα για τον Έσπερο ΑΟΠΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports