Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H εκκεντρική Lady Gaga επιβιβάστηκε στο «Carpool Karaoke» του δημοφιλούς και αστείου Τζέιμς Κόρντεν -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

H εκκεντρική Lady Gaga επιβιβάστηκε στο ...

Ερμήνευσε και κομμάτια από το τελευταίο της άλμπουμ, «Joanne»

Η εκκεντρική ποπ σταρ Lady Gaga βρήκε την ιδανική ευκαιρία όχι μόνο για να προωθήσει το καινούργιο της άλμπουμ, με τίτλο «Joanne» αλλά και για να αξιοποιήσει το νεοαποκτηθέν δίπλωμα οδήγησής της.

Όπως γράφει το σάιτ flix.gr, από τη Sia μέχρι την Αντέλ και από τον Τζορτζ Κλούνεϊ μέχρι την Τζούλια Ρόμπερτς και πιο πρόσφατα τον Τομ Κρουζ, οι ποπ διασημότητες και οι αστέρες του Χόλιγουντ δεν λείπουν ποτέ από το «The Late Night Show» του Βρετανού ηθοποιού και παρουσιαστή Τζέιμς Κόρντεν, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε αγαπημένο των Αμερικανών τηλεθεατών. Τελευταία προσθήκη στους σταρ που πέρασαν από το δημοφιλές σόου του είναι η Lady Gaga, η οποία συμπτωματικά απέκτησε το δίπλωμα οδήγησής της πριν από λίγο καιρό.

Η Lady Gaga λοιπόν συμμετείχε στην εκπομπή ενώ πήρε για λίγο και το τιμόνι, με αγχωτικά αποτελέσματα! H Gaga και ο Κόρντεν τραγούδησαν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τραγουδίστριας αλλά και κομμάτια από το τελευταίο της άλμπουμ, «Joanne», αντήλλαξαν ενδυματολογικές απόψεις και σχολίασαν την επικείμενη εμφάνιση της ποπ ντίβας στο Super Bowl. Κι όλα αυτά εννοείται ότι γίνονταν μέσα στο αυτοκίνητο του παρουσιαστή.

Προηγουμένως η Lady Gaga είχε φροντίσει να εμφανιστεί στη σκηνή του «The Late Night Show» ως Lady Haha, προκειμένου να σχολιάσει για άλλη μια φορά καυστικά τη συμπεριφορά του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου για την Προεδρία Ντόναλντ Τραμπ και ειδικά τις πρόσφατες, απαράδεκτες σεξιστικές δηλώσεις του.

Η Lady Gaga εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν με ροζ καπέλο και χρυσή τουαλέτα!

Πηγή: flix.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight