Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνεργείο σηματοδότησης έσβησε τα φανάρια στην ΝΕΟ χωρίς παρουσία τροχονόμου (;) Οι οδηγοί τα έχασαν - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνεργείο σηματοδότησης έσβησε τα...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Σε ώρα αιχμής στην ΝΕΟ και Αμερικής

"Πονάει φανάρι, σβήνει φανάρι" θα μπορούσε ίσως να χαρακτηρίσει κανείς την αντιμετώπιση από συνεργείο κατά τη συντήρηση στο σύστημα φωτεινής σηματοδότησης. Η ώρα ήταν 13.41 το μεσημέρι της Τρίτης 25 Οκτωβρίου όταν οι οδηγοί προς έκπληξή τους είδαν τους φωτεινούς σηματοδότες στο ύψος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και στην ΝΕΟ και Αμερικής να είναι νεκροί.

Συνεργείο εργαζόταν στο φωτεινό σηματοδότη μπροστά ακριβώς από την περιφέρεια -αντικαθιστώντας ενδεχομένως τους λαμπτήρες- και στον πίνακα που ρυθμίζει το χρονισμό και το ρεύμα στα φανάρια. Τα φανάρια εκτιμάται οτι παρέμειναν ανενεργά για περίπου 5-10 λεπτα.

Το ερώτημα που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι γιατί δεν υπήρξε μέριμνα για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, έστω με δύο ανθρώπους της εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο της συντήρησης, ή έστω να κληθεί επι τόπου ένας τροχονόμος. Γιατι αρκούν δευτερόλεπτα για να γίνει το κακό. Και στο βίντεο του άρθρου φαίνεται ξεκάθαρα το αλαλούμ που επικράτησε με τους οδηγούς να περνούν τη διασταύρωση με δική τους ευθύνη, σε μια ώρα αιχμής και σε έναν δρόμο ταχείας διέλευσης με τον κίνδυνο να προκληθεί σοβαρό ατύχημα.

Αξίζει να αναφέρουμε οτι η Τροχαία Πατρών απέχει από το σημείο γύρω στα 400 μέτρα, ενώ από τον δρόμο πέρασε εκείνη την ώρα και ένα περιπολικό (όπως φαίνεται και στο βίντεο) το οποίο ωστόσο δεν σταμάτησε να ελέγξει το πρόβλημα που είχε προκληθεί -εστω και για λίγα λεπτά- στην κίνηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις