Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 24 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα 24 Οκτωβρίου

Ζώδια

Κριός

Ο Ερμής ακολουθεί τη πορεία του Ηλίου και μπαίνει κι αυτός στον Σκορπιό σήμερα, και θα κάνει ακόμα πιο εσωστρεφή, αν όχι κάπως αντικοινωνική τη διάθεση, έως τις 12/11. Περίοδος εσωτερικού ψαξίματος. Δεν θα λείψουν οι εμμονές αλλά και οι συνειδητοποιήσεις. Παράλληλα θ' ασχοληθείτε με την τακτοποίηση οικονομικών και κληρονομικών θεμάτων.

Ταύρος

Αλλάζει ο Ερμής ζώδιο, μπαίνει κι αυτός στον Σκορπιό όπου μόλις μπήκε κι ο Ήλιος, και θα αυξήσει τη διάθεση και την ευκαιρία για κοινωνική ζωή έως τις 12/11, ένα διάστημα με πολλές γνωριμίες και συναντήσεις. Η σκέψη σας θα βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους, και στο πώς να κρατάτε καλές ισορροπίες.

Δίδυμοι

Αρκετή κινητικότητα αποκτά ο εργασιακός τομέας αλλά και η καθημερινότητά σας, η οποία θα είναι επικοινωνιακή, με την αλλαγή ζωδίου τώρα του Ερμή να φέρνει μέχρι τις 12/11 διάφορες επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις. Επίσης είναι πιθανά ραντεβού με επαγγελματίες υγείας. Θα τακτοποιήσετε διάφορες λεπτομέρειες της ζωής και του νοικοκυριού σας.

Καρκίνος

Θα τονίσει ακόμα περισσότερο τον ερωτικό σας τομέα η αλλαγή ζωδίου του Ερμή από σήμερα έως τις 12/11, ένα διάστημα με συναντήσεις, γνωριμίες και συζητήσεις. Αρκετές επίσης ευκαιρίες για διασκέδαση κι εκδρομές. Αυξημένη δημιουργικότητα και ιδέες. Η σκέψη σας θα βρίσκεται περισσότερο στα παιδιά και θα επικοινωνήσετε καλύτερα με αυτά.

Λέων

Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο Ερμής και μαζί με τον Ήλιο τονίζουν αυτή την εποχή τον τομέα του σπιτιού. Μέχρι τις 12/11 είναι πιθανές συζητήσεις ή συμφωνίες γύρω από ακίνητα. Ο χώρος σας θα γίνει κέντρο διερχομένων, με συγγενείς και φίλους να περνούν. Η σκέψη σας θα βρίσκεται περισσότερο στο παρελθόν. Ταξιδάκια στις ρίζες σας.

Παρθένος

Ιδιαίτερα επικοινωνιακή εποχή, με την αλλαγή ζωδίου του Ερμή από σήμερα έως τις 12/11 να φέρνει πολλές συναντήσεις, γνωριμίες, συζητήσεις, αλλά και ιδέες. Έχετε ανάγκη να μιλήσετε περισσότερο. Εποχή επίσης με σεμινάρια, μαθήματα, διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση. Αρκετές επίσης μετακινήσεις και ταξιδάκια. Επικοινωνία και συναντήσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Ζυγός

Φεύγει ο επικοινωνιακός Ερμής απ' το ζώδιό σας, περνάτε σε πιο ήσυχη φάση, ενώ τώρα και μέχρι τις 12/11 θα τονίσει τον οικονομικό σας τομέα, ένα διάστημα με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις, συμφωνίες και διάφορες άλλες συναλλαγές. Επίσης θα έχετε ιδέες για έσοδα. Οι γνωριμίες σας και η επικοινωνιακή σας δεινότητα ενδέχεται να βελτιώσουν το εισόδημα.

Σκορπιός

Στο ζώδιό σας μπήκε σήμερα ο Ερμής, ακολουθώντας την πορεία του Ηλίου, και ξεκινά ένα αρκετά επικοινωνιακό διάστημα. Έτσι, μέχρι τις 12/11 θα είναι εποχή πολλών επαφών, γνωριμιών, συζητήσεων και ιδεών. Εποχή επίσης με καινούργια σεμινάρια και μαθήματα. Αρκετές μετακινήσεις ή ταξιδάκια. Γίνεστε πιο εξωστρεφείς γενικά και βγαίνετε απ' το καβούκι σας.

Τοξότης

Το πέρασμα του Ερμή απ' τον τελευταίο σας οίκο μαζί κιόλας με τον Ήλιο, δηλώνει ότι είναι περίοδος που κλείνετε θέματα και κύκλους. Μέχρι τις 12/11 ο Ερμής θα σας ωθήσει να ολοκληρώσετε γραφειοκρατικά ή άλλα ζητήματα, ενώ μπορεί να κλείσουν κύκλοι και σε σχέσεις ή συνεργασίες. Δεν λείπουν τα παρασκήνια. Μηνύματα στα όνειρα.

Αιγόκερως

Δραστηριοποιείται ακόμα περισσότερο ο τομέας της φιλίας και της δικτύωσης με την αλλαγή ζωδίου τώρα του Ερμή, ο οποίος μέχρι τις 12/11 θα φέρει νέους φίλους στη ζωή σας, διάφορες συναντήσεις, ενώ επίσης είναι πιθανό να κάνετε μαθήματα ή σεμινάρια μέσα σε ομάδες. Ενασχόληση με συλλόγους, κόμματα, αλλά και με το ίντερνετ και τα social media.

Υδροχόος

Κινητικότητα παρουσιάζεται στα επαγγελματικά σας αυτή την εποχή, με την αλλαγή ζωδίου τώρα του Ερμή να φέρνει επαγγελματικές επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες, έως τις 12/11. Ένα διάστημα στο οποίο θα φανείτε πιο επικοινωνιακοί με το κοινό – ιδανική εποχή να προωθήσετε και να μιλήσετε για τη δουλειά σας. Χρειάζεται όμως περισσότερη σοβαρότητα στο λόγο.

Ιχθύες

Έχετε περάσει σε μια σχετικά πιο άνετη περίοδο. Η αλλαγή ζωδίου του Ερμή τώρα και μέχρι τις 12/11 θα “ανοίξει” και θα κάνει πιο αισιόδοξο το νου σας, ενώ θα μάθετε νέα πράγματα – εποχή διαβάσματος, συγγραφής, σπουδών. Εποχή επίσης ταξιδιών κι επαφών με το εξωτερικό και με ξένους. Κινητικότητα σε ζητήματα νομικά. Πνευματικότητα, φιλοσοφία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being