Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΤΗΕ ΑRTIANS: ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ, ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΘΕΑΤΕΣ. ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΖOULIAS KAI LAK

ΤΗΕ ΑRTIANS: ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΤΟ ΖΑ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μοντέρνα ελληνοπρέπεια από τη "δική μας" Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου

Πραγματικά μας εντυπωσίασε η πρεμιέρα του πατρινού brand The Artians το περασμένο σαββατόβραδο στην AXDW του Ζαππείου. Πρόσφερε μια σοφιστικέ, μεταμοντέρνα οπτική της παραδοσιακής ελληνικής ενδυμασίας σε μονοχρωμίες και εμπριμέ που παρέπεμπαν στην κουλτούρα, τη θάλασσα και το φως της χώρας μας. Μιλάμε για ολοκληρωμένη αισθητική πρόταση και styling διεθνών προδιαγραφών! Η συμπολίτισσα Κωνσταντίνα Καμπισοπούλου που ανέλαβε πλέον μόνη της την εξέλιξη του brand, κατέπληξε με το «εξευρωπαισμένο» ελληνοπρεπές έθνικ της συλλογής Sayades. Τα μοντέλα παρέλασαν με μεγάλα γκλίτερ σκουλαρίκια και εκκεντρικά χτενίσματα σύγχρονης ιέρειας και πραγματικά καταχειροκροτήθηκαν.

 

Τουνίκ και χιτώνια σε μοναδικά prints, μπλούζες και πουκάμισα με φιόγκους στο λαιμό, σύνολα και φορέματα με αναφορές στην αρχαιότητα και τις λαικές ελληνικές φορεσιές, με μια ελαφράδα υλικών που δεν είχαμε ξαναδεί. (Ξεχωρίσαμε το γεμάτο πτυχές ελληνικό μάξι ως άλλη βερσιόν της φουστανέλας) Ηταν μια πραγματικά ευτυχής στιγμή για τη γνωριμία της εταιρείας The Artians με το πανελλήνιο κοινό και τον ενημερωμένο κόσμο της αθηναικής εβδομάδας μόδας. Μια οργανωμένη ευκαιρία γνωριμίας με στυλίστες, fashion media, bloggers, επενδυτές, αγοραστές.

Από την Πάτρα είχαν πάει λιγοστοί συγγενείς και φίλοι της Κωνσταντίνας Καμπισοπούλου, (Πολ Καμπισόπουλος, Λέτα Φλωρου, Μαρία και Ελένη Παντελή, Φανή Τσίντζου, Γεωργία Πέρπερα) γιατί δεν ήθελε να δώσει την ατμόσφαιρα ενός πάρτι προσωπικών γνωστών αλλά να επικοινωνήσει με τον πραγματικό κόσμο της μόδας και της αγοράς. Οπως μας είπε έμεινε πολύ ικανοποιημένη από τα σχόλια των παρευρισκομένων και επειδή όλα κύλησαν άψογα. Η επίδειξη έγινε σε μια κατάμεστη αίθουσα, ενώ στα παρασκήνια οι συντελεστές της έλεγαν πως ήταν "ό,τι πιο άρτιο έχει παρουσιαστεί εδώ και καιρό". Εισέπραξε και τα καλύτερα λόγια από ντιζάινερς όπως οι πατρινοί Εύη Γριντέλα -Καρατζά, Πάνος Απέργης και από άλλους σχεδιαστές όπως οι Νάσος Ντότσικας, Αθηνα Κορδά.  Να επισημάνουμε πως με κατεύθυνση της Κωνσταντίνας συμμετείχαν μοντέλα με διεθνές βιογραφικό (Εστερ Μαστρόγιαννη, Χριστιάνα Γαργαροπούλου, Αγγελική Τσιώνη) και η παρουσιάστρια της εκπομπής Vice Δάφνη Καραβοκύρη, που περπάτησαν με δωρικό τρόπο και μόνο. Μαζί με τα ρούχα παρουσιάστηκαν και τα σανδάλια Chic& Greek Sandals.

«ΑΠΕΝΑΝΤΙ» ΣΕ VASILIS ZOULIAS KAI LAK

 

Την ίδια μέρα το  ανερχόμενο πατρινό brand είχε να ανταγωνιστεί σε εντυπώσεις σημαντικά και πολυαναμενόμενα σόου όπως του Vasilis Zoulias που επιμένει σταθερά στα αριστοκρατικά φορέματα και σύνολα vintage αισθητικής και αναπόλησης της old Athens αλλά και τη δημιουργική «τρέλα» του Λάκη Γαβαλά.

Ο πρώτος παρουσίασε μια κολεξιόν εμπνευσμένος από την παλιά ονομαστή καλλονή και βαρώνη Fiona Von Thyssen- η οποία ήταν παρούσα- στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου. Διαχρονικές δημιουργίες διακοσμημένες με τα θεαματικά κοσμήματα του Pericles Kondylatos, με υπέροχα βολάν, δαντέλες κλπ Συμμετείχαν με guest εμφάνιση η Ισαβέλλα Δάρα και η Βίκυ Καγιά, η οποία και «έκλεισε» την επίδειξη.

Μεταξύ άλλων ντιζάινερς άρεσε και ο Tassos Mitropoulos που παρουσίασε θηλυκά, στενά φορέματα, αισθησιακές δαντέλες και διαφάνειες, δερμάτινες λεπτομέρειες που αναδεικνύουν το σώμα κάθε γυναίκας, σε μπλε, μαύρο, κόκκινο και λευκό χρώμα. Το fashion brand .LAK με την υπογραφή του Λάκη Γαβαλά, παρουσίασε τη «νοσοκομειακή» μίνιμαλ συλλογή 2yatrue, με ένα ιδιαίτερο σατιρικό concept:  ένα ασθενοφόρο κατέφτασε στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου και με τη σειρήνα του έδωσε σήμα για την έναρξη. Τα στοιχεία και τα αξεσουάρ των ρούχων είχαν επίσης ερέθισμα τον ιατρικό χώρο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View