Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Σημαντική εκτός έδρας νίκη για την Αχαγιά '82

Μπάσκετ: Σημαντική εκτός έδρας νίκη για ...

Με 74-66 επί της Καλαμάτας

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε η Αχαγιά '82, καθώς επικράτησε της Καλαμάτας με σκορ 74-66. Ευχαριστημένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του και φυσικά τη νίκη επί της Καλαμάτας, παρουσιάστηκε ο κόουτς της Αχαγιάς 82, Σπύρος Δεράος μετά το τέλος του αγώνα.

Ο 46χρονος τεχνικός, είπε:«Η πρώτη εκτός έδρας νίκη μας είναι γεγονός και μάς δίνει περαιτέρω αυτοπεποίθηση. Στο συγκεκριμένο ματς, μείναμε για αρκετό χρονικό διάστημα πιστοί στην τακτική μας και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού και στην έλλειψη του δεύτερου πλέι μέικερ (Τσινόπουλου ) μετά το 23ο λεπτό.

Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι,. Είναι δεδομένο πώς από Τρίτη θα κοιτάξουμε τα λάθη μας γιατί για να έχουν αξία αυτές οι νίκες, θα πρέπει να υπάρχει και ανάλογη συνέχεια.

Συγχαρητήρια πάνω από όλα στα παιδιά και κάνω έκκληση στον κόσμο της πόλης, στο επόμενο παιχνίδι με τη Δάφνη Δαφνίου που είναι μία ομάδα πρωταθλητισμού, το γήπεδο να είναι γεμάτο σε ένα παιχνίδι γιορτή».

Δεκάλεπτα:14-17, 28-39, 44-51, 66-74

Διαιτητές: Σπυρόπουλος Σπ.-Σκαλτσής (Γιαλικάρης)

Καλαμάτα (Γιαννακόπουλος): Μπάκας 14, Κίσσας 3(1), Τσικούρης 15(1), Μαγιντόμπε 5(1), Γεωργανάς 2, Σκοπέτος 5, Λουρμπέας 9, Δελής 6, Κουτίβας. Τριανταφύλλου 7(1) , Μαλαπάνης

Αχαγιά 82(Δεραός): Δαβάνης 12, Λυκούδης , Χαμηλός 14 (2), Μοσχοβάκης 26(2), Τσινόπουλος 2, Νικολόπουλος 7, Γατσούλης 11(2), Θεκλένης, Νικοάλου 2, Λαμπρόπουλος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports