Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Ο Άγγελος Ρούβαλης παρουσιάζει τα νέα του κρασιά απόψε Τρίτη στο Κελλάρι

Πάτρα: Ο Άγγελος Ρούβαλης παρουσιάζει τα...

Τον "Μίτο της Αριάδνης"

Το ΚΕΛΛΑΡΙ υποδέχεται τον φετινό χειμώνα με δύο νέα εξαιρετικά κρασιά που φέρουν την υπογραφή του Οινοποιείου του Άγγελου Ρούβαλη. Ο «Μίτος της Αριάδνης» ξετυλίγει τα μεγάλα κρασιά της ορεινής Αιγιάλειας σε δύο υπέροχους συνδυασμούς (Viognier / Ροδίτης  και Sauvignon blanc / Ασύρτικο).

Αυτά τα δύο νέα κρασιά θα παρουσιάσουν ο Άγγελος Ρούβαλης και οι συνεργάτες τους, απόψε Τρίτη 25 Οκτωβρίου το βράδυ (από τις 8.30) στο ΚΕΛΛΑΡΙ (Μαιζώνος και Φιλοποίμενος, Πάτρα).

*Ειδικά για αυτή την βραδιά τα δύο κρασιά θα διατίθενται με έκπτωση 20%.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΑΧΑΪΚΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΔΩΡΟΥ

Με την εκδήλωση αυτή το ΚΕΛΛΑΡΙ μπαίνει δυναμικά στον φετινό χειμώνα παρουσιάζοντας δεκάδες προτάσεις για καλάθια Αχαϊκού δώρου, αλλά και ένα προσεγμένο μενού (μους Αχαϊκών τυριών, ποικιλίες Αχαϊκών τυριών και αλλαντικών, πιάτα ημέρας κ.α.) για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα ποτήρι Αχαϊκό κρασί, ούζο ή τσίπουρο, στον όμορφο χώρο του Κελλαριού, το μεσημέρι ή το βράδυ, συντροφιά με χαλαρωτική μουσική.

Καθημερινά, από το πρωί, το ΚΕΛΛΑΡΙ μάς περιμένει με ξεχωριστές προτάσεις για ένα υγιεινό δεκατιανό (φρέσκοι χυμοί, φρέσκο γιαούρτι με μέλι και καρύδια, ενεργειακό mix ξηρών καρπών, μπάρες δημητριακών, μίνι σάντουιτς από τα πιο αγνά υλικά) ή για να φτιάξετε το Αχαϊκό καλάθι δώρου της επιλογής σας έχοντας να επιλέξετε από εκατοντάδες κωδικούς Αχαϊκών προϊόντων.

Να θυμίσουμε ότι το ΚΕΛΛΑΡΙ είναι το μοναδικό κατάστημα που διαθέτει αποκλειστικά και μόνον Αχαϊκά προϊόντα και λειτουργεί από το πρωί έως αργά το βράδυ ως Delicatessen και ως wine bar.

ΚΕΛΛΑΡΙ, Μαιζώνος και Φιλοποίμενος, Πάτρα (τηλ. 2610 240872)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight