Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

SKORDALIA PARTY: Ο ΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ «ΟΧΙ» ΑΝΗΜΕΡΑ 28/10 ΣΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ W/EVENTS ΤΟΥ ΡΙΟΥ

SKORDALIA PARTY: Ο ΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ξεφάντωμα με γαλανόλευκο σημαιάκι

Το καλύτερο πάρτι που έγινε ποτέ, ετοιμάζει την Παρασκευή το απόγευμα, ανήμερα της εθνικής επετείου ο πολύ αγαπητός Χάρης Παναγόπουλος, που πια έχει καθιερωθεί ως event planner με ιδέες που «μένουν». Για έβδομη φορά διοργανώνει το επίκαιρο και ελληνοπρεπές «Skordalia Party» που ξεκίνησε πριν επτά χρόνια και φέτος σχεδιάζεται πιο φιλόδοξα από ποτέ χάρη στον πολυχώρο W/Events (πρώην Ακρωτήρι). Εγκατάσταση μοναδικά προνομιακή, «φάτσα» θάλασσα και Γέφυρα, που πια διαχειρίζεται ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του για φιλοξενία ποικίλων εκδηλώσεων. Τι όμως έχει σχεδιάσει ακριβώς για φέτος;

 

Από τις 5 μ.μ. και μετά προσκαλούνται άπαντες με εορταστικό party mood. Θα απολαύσουν εκρηκτικό μουσικό πρόγραμμα από τον «βετεράνο» dj του Skordalia Party Γιώργο Καρρά αλλά και live του αγαπημένου στο πατραικό κοινό συγκροτήματος Alcatrash. Θα υπάρχει εκλεκτός εορταστικός μπουφές από το κέτερινγκ «Σεμέλη» και λαχταριστά γλυκίσματα του ζαχαροπλαστείου «Μουσελίν».

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Χάρης: «Ετσι ξεκινησαν όλα. Πριν απο 7 χρόνια με το πρώτο μου πάρτυ εμπνευσμένο από την ημέρα και την παράδοση λόγω εθνικής επετείου. Εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο διαχρονικά πάρτυ, καθαρόαιμα ελληνικό, με σημαιάκια ελληνικά, δικά μας ακούσματα… Κρατάει μέχρι σήμερα χάρη στην αυθεντικότητα και την ετήσια, αραιή του εμφάνιση. Ειδικά τα τελευταία χρόνια η απήχηση ήταν εκπληκτική. Φέτος σε νέο χώρο, θέλω να ανεβάσω τον πήχη, αναβαθμίζοντας παροχές και συνθήκες».

 

*Η βραδιά προμηνύεται μοναδική. Οι κρατήσεις είναι απαραίτητες  τηλ. 6937 144344

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View